13,5 milyon emeklinin hesabına 6000 TL ödeme yapılacak

1 Ağustos Pazartesi gününden itibaren emekli vatandaşlara 6 bin liraya kadar yeni ödeme yapılacağı açıklandı. Emekli vatandaşlara yönelik kampanyada nakit ihtiyacı olan emeklilere işlemlerle hızlı başvuru yapma imkanı sunuluyor. Emeklilik hesabı başvurunuz ile 6.000 liraya kadar yeni ödeme alabilirsiniz.

13,5 milyon emeklinin hesabına 6000 TL ödeme yapılacak
13,5 milyon emeklinin hesabına 6000 TL ödeme yapılacak Editör

1 Ağustos Pazartesi gününden itibaren emekli vatandaşlara 6 bin liraya kadar yeni ödeme yapılacağı açıklandı. Emekli vatandaşlara yönelik kampanyada nakit ihtiyacı olan emeklilere işlemlerle hızlı başvuru yapma imkanı sunuluyor. Emeklilik hesabı başvurunuz ile 6.000 liraya kadar yeni ödeme alabilirsiniz. Emeklilerin özellikle kamu bankaları Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank aracılığıyla emekli maaşı alabilmeleri için yapılan bu kampanyada, bazı özel bankalar da kredilendirme faaliyetinde bulunacaklarını ve gelir belgesiz emekli maaşı alacaklarını duyurdu. Kullanıcı 6000 TL'ye kadar ödeme yapıyor.

Emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden alırsınız, emekli hesabınızdan alacağınız internet şifresi ile bankanın mobil uygulamasına ve internet şubesine giriş yaparak hesabınıza anında 6000 liret yatırabileceksiniz.

Emekli maaş hesabınız üzerinden eğer kredi kullanmak istemiyorsanız, bankalardan sizlere verilecek olan kredili mevduat hesabı başvurusunda da bulunabilir ve bu şekilde dev nakit imkanınız dan faydalanarak kendi hesabınıza artı para olarak 6000 TL ödeme alabilirsiniz. 

Ziraat Bankası üzerinden emekli kredisi kullanacak olan kişiler, 36 ay vadeli olarak işlem yaparken, eğer kredi kullanacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olması durumunda, kredili mevduat hesabı kullanmaları halinde ise 12 ay vadeli geri ödemesi yapılmaktadır. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank haricinde Garanti Bankası Akbank ve Denizbank üzerinden de 6000 TL'ye kadar ödemeler verilmektedir. Emekli maaşınızı almış olduğunuz banka eğer özel banka ise bankanın internet bankacılığı uygulaması ve şubeleri aracılığıyla istediğiniz zaman gelir belgesiz olarak kredi başvurusunda bulunabilecek ve banka kredi puanınızın yüksek olması durumunda 6000 TL üzerinde de krediler kullanabileceksiniz. Nakit ihtiyacı olan her vatandaş için başlatılan bu kampanyadan şartları uygun olan yemekleri hemen ödemeler yapılarak hesaplarına paralar yatırılmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!