Gönül Dağı Dizisinde Senaryo Değişti, Dilek Geri Dönüyor...

TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi sezon finalinde izleyenlerini göz yaşlarına boğmuştu. Gönül Dağı yeni bölümler için resmen geri sayım başladı. Dizinin son bölümünde Dilek ölerek hayatını kaybetmiş, bebeği sağlıklı bir şekilde doğmuştu. Bu durum bazı hayranlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı.

Gönül Dağı Dizisinde Senaryo Değişti, Dilek Geri Dönüyor...
Gönül Dağı Dizisinde Senaryo Değişti, Dilek Geri Dönüyor... Editör

TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisi sezon finalinde izleyenlerini göz yaşlarına boğmuştu. Gönül Dağı yeni bölümler için resmen geri sayım başladı. Dizinin son bölümünde Dilek ölerek hayatını kaybetmiş, bebeği sağlıklı bir şekilde doğmuştu. Bu durum bazı hayranlar tarafından büyük bir tepkiyle karşılandı. Ancak dizinin senaryosunda değişiklik yapıldığı ve Gülsim Ali’nin Gönül Dağı’na geri döndüğü belirtildi.

2020 yılından bu yana TRT1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı başarılı konusu ve kadrosu ile herkesten tam not almayı başardı. Sezon finalinde Gönül Dağı Dilek, kayalıklardan düşerek hayatını kaybetmişti. Ancak izleyenlerini sevindiren haber resmen geldi.

İZLEYİCİLERDEN TEPKİ GELMİŞTİ

Daha önce Hanımköylü ve Diriliş Ertuğrul gibi dizilerde rol alan Gülsim Ali Gönül Dağı’nda da başarılı bir performans gösterdi. Acı bir son ile diziden ayrılan ünlü oyuncu sevenlerini çok üzdü.

GÜZEL HABER GELDİ

Gönül Dağı dizisinin 3. Sezon ile ekranlara geri dönüyor. Dizinin çekimleri başladı. Gönül Dağı hayranlarını sevindiren gelişme yaşandı. Diziye veda eden Gülsim Ali Gönül Dağı’nın yeni bölümlerinde tekrardan ekranlara gelecek.

GÖNÜL DAĞI DİLEK NASIL YENİ BÖLÜMLERDE OLACAK?

Bu duruma sevinen izleyiciler Gönül Dağı Dilek’in nasıl yeni bölümde olacağını da merak etmeye başladı. Dilek karakteri, Taner karakterinin rüyasına girecek. Dilek’in oğlunu sevdiği sahneler dizinin 3 sezonunda izleyen herkesi gözyaşlarına boğacak.

GÖNÜL DAĞI DİZİSİNİN KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi Bozkırda yaşayan hayalperest ve eğlenceli 3 amcaoğlunun hikayesini anlatıyor. Çocukluk aşkı Dilek’i yıllar geçmesine rağmen unutmayan ve onu bekleyen Taner’in Gönül Dağı sayesinde Dilek’le kavuşma hikayesini anlatıyor.

Çekimleri Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde yapılan fakat hikayesi Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Gedelli köyünü anlatan dizide Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk ve Ecem Özkaya gibi çok sayıda başarılı isimler başrol paylaşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!