Ev Almak İsteyen Vatandaşlara %22 İndirim Dönemi

Ev almak isteyen vatandaşlarımızın fırsat yüzlerine güldü. Konut fiyatlarında yüzde 22 indirim yapıldı. Başvurular başladı.

Ev Almak İsteyen Vatandaşlara %22 İndirim Dönemi
Ev Almak İsteyen Vatandaşlara %22 İndirim Dönemi Editör

Faizler ve konut fiyatları yükseldiği için ev alamayan vatandaşlara müjde geldi. Devlet destekli konut satışlarına yüzde 22 indirim yapıldı. Koşulları sağlamakta olan her vatandaşımız bu indirimden yararlanabilecek.

BAKAN AÇIKLADI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. TOKİ ev fiyatlarında yüzde 22 indirime gitti. İndirim şartları da açıklandı. Koşulları sağlamakta olan her vatandaşımız müracaatlarını yaparak bu fırsatı değerlendirebilecek. Başvurular ise 21 Eylül’de başlıyor.

BAŞVURULAR BAŞLADI

Toplu Konut İdaresi tarafından borçlarını erken ödemek isteyen vatandaşlar için bu sene ikinci kez indirim fırsatı başlatıldı. Gelen yoğun talepler üzerine bu gün itibariyle müracaatlar alınacak. 19 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyası ile borçlarını ödeyen vatandaşlar tapularını hemen alabilecekler! Aynı indirim iş yeri ve diğer taşınmazlar içinde geçerli olacak.

19 Ekim’e kadar müracaatlarını tamamlamayan vatandaşlar kampanyadan yararlanmayacak.

İNDİRİM KOŞULLARI AÇIKLANDI

Toplu Konut İdaresi tarafından sunulmakta olan indirim kampanyasından faydalanmak için vatandaşların geri kalan borç bakiyesinin yüzde 25’inden fazlasını peşin ödemeleri gerekmektedir. Böylece yüzde 22 oranında indirim kazanacaklar. 19 Ekim’den sonra ödenen borçlarda ise indirim oranı yüzde 10’a düşürülecek. İndirimden faydalanmak isteyen vatandaşların karşılaması gerekli olan koşullar şu biçimde;

  • Geri ödeme taksitleri 2020 yılı haziran ayından itibaren başlamış
  • Taksit sayısı 12’den fazla olan taşınmaz sahipleri

Kampanya ve indirimden faydalanmak isteyen yurttaşlar taşınmazlarını aldıkları bankadan düşük faizli konut kredisi kullanabilecek. Ayrıntılar için her vatandaşımızın aracı bankaya gidip bizzat görüşme sağlaması gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!