Esra Erol’da Şok Eden Gelişme! 61 Yaşındaki Sevgilisinin 1 Milyon Lirasını Çaldı!

Tüm Türkiye nefeslerini tutarak bu konuya ilgi gösterdi. Esra Erol’un programına katılan 61 yaşındaki Sevgihan Hanım, sevgilisinin onu evlilik vaadiyle kandırdığını iddia etti. 1 milyon lirası toz olan kadın, sevgilisinden parayı geri istedi. Çift, canlı yayın ortasında birbirlerine girdi. İşte Esra Erol’da programında yaşanan şok edici olayların tüm ayrıntıları.

Esra Erol’da Şok Eden Gelişme! 61 Yaşındaki Sevgilisinin 1 Milyon Lirasını Çaldı!
Esra Erol’da Şok Eden Gelişme! 61 Yaşındaki Sevgilisinin 1 Milyon Lirasını Çaldı! Editör

Tüm Türkiye nefeslerini tutarak bu konuya ilgi gösterdi. Esra Erol’un programına katılan 61 yaşındaki Sevgihan Hanım, sevgilisinin onu evlilik vaadiyle kandırdığını iddia etti. 1 milyon lirası toz olan kadın, sevgilisinden parayı geri istedi. Çift, canlı yayın ortasında birbirlerine girdi.

61 Yaşındaki Sevgihan Hanım İsyan Etti!

27 Eylül 2021 tarihinde Esra Erol’un programına katılan Sevgihan Hanım, sevgilisinin paralarını çaldığını iddia etti. Bu olaya isyan eden kadın, zararının en az 1 milyon lira olduğunu ifade etti. Sevgilisinden parayı geri isteyen kadın, karşılaştığı tepkiler karşısında eski sevgilisinin üzerine yürüdü.

Sevgihan Hanıma sevgilisi Turan Beyle nasıl tanıştıkları sorulduğunda İzmir’den Manisa Soma’ya giderken otogarda tanıştıklarını söylemiştir. Turan Beye çok güven duyan Sevgihan Hanım, sevgilisinin onun iyi niyetini kullandığını söyledi.

Turan’la 5. Evliliğimi Gerçekleştirecektim

Sevgihan Hanım, Turan Bey ile otogarda tanıştığını ve ona kısa süre içerisinde güvendiğini beyan etmiştir. Otogarda yapmış oldukları ufak bir sohbetin ardından birbirlerine numaralarını verdiklerini ve daha sonra konuşmaya başladıklarını söylemiştir. Sevgihan Hanım, kısa bir zaman sonra dini nikah kıyarak beraber yaşamaya başladıklarını da itiraf etmiştir.

1 Milyon Lirasını Çaldırdı!

Esra Erol programında mağduriyetini anlatmakta olan Sevgihan Hanım kendisini şu sözlerle savundu; ‘’Turan ile bir sene dolayında dini nikahlı olarak birlikte yaşadık. Ben devamlı fotoğrafı nikah istediğimi söyledim. Turan, fotoğrafı nikah konusunda beni devamlı oyaladı ve isteğimi bir türlü gerçekleştirmedi. Bunların beraberinde bizimle birlikte yaşamakta olan oğlumu da devamlı evden kovmaya çalışıyordu.’’ dedi.

Sevgihan Hanım, ‘’Evin tadilatı için bir miktar para ödememiz gerekiyordu. Bankada çalışarak biriktirdiğim 1 milyon lira vardı. Turan’a parayı ödemesi için kartı verdim. Ne kadar para çektiğine de bakmamıştım. Turan’dan haber alamayınca banka hesabımı kontrol etmek aklıma geldi. Hesabıma baktığımda hiç paramın kalmadığını gördüm. Turan ile 5. Evliliğimi yapacak kadar güvenmiştim. Fakat onun amacı bütünüyle farklıymış.’’ diye devam etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!