Eski Manken Yaşar Alptekin'den Onur Akay'a Dava

Eski manken Yaşar Alptekin, halk arasında felaket tellalı olarak bilinen Onur Akay'a Zeki Müren'le ilgili yapmış olduğu röportajla ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Eski Manken Yaşar Alptekin'den Onur Akay'a Dava
Eski Manken Yaşar Alptekin'den Onur Akay'a Dava Editör

Eski manken Yaşar Alptekin, Onur Akay'ın yapmış olduğu Zeki Müren röportajına hukuki süreç başlatmış olduğunu, menajeri aracılığıyla usta gazeteci Ali Eyüboğlu'na açıkladı. Alptekin'in menajeri, "Yaşar Bey bu iddialarla ilgili hukuki süreci dün başlatmış olduğu için, konuşmayı doğru bulmamaktadır." diye konuştu.

Türk sanat müziğinin unutulmaz ismi Zeki Müren'in yakın dostu Göksenin Çakmak, Müren'in ölüm yıldönümü olan geride bıraktığımız 24 Eylül'de, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay'a konuşarak, magazin gündemine bomba düşen iddialarda bulunmuştu. Çakmak, Zeki Müren'in seneler önce eski manken Yaşar Alptekin'le nişanlandığını iddia etmişti.

Onur Akay'ın "Zeki Müren'in seneler önce bir erkek mankenle nişanlandığını açıkladınız. Bu konuyu araştırdığımda ise bu mankenin Yaşar Alptekin olduğunu iddia edenler oldu. Doğru mu acaba bu isim?" sorusuna şu yanıtı vermişti: "Doğru. Yaşar Alptekin o zaman çok ortada ve beğenilen birisi. Nişan yapıyorlar. Yaşar Alptekin o zaman spora gidip geliyor. Eve geldiğinde ayakları korkuyor. Zeki Müren derdi ki, "Fare leşi gibi koku. Tahammül edemediğim bir şey bu. Ne yazık ki nişan yüzüğünü attım." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!