Türk Hava Yolları Tecrübesiz 40 Yaş Üstü Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

THY, Resmi internet adresi üzerinden paylaşım yapan firma, İŞKUR web sitesi bünyesinden çalışan alımı gerçekleştireceklerini belirtmiştir. İlan içerisinde iki ayrı işe alım sistemi yayınlanmıştır.

Türk Hava Yolları Tecrübesiz 40 Yaş Üstü Personel Alımı Yapacağını Duyurdu
Türk Hava Yolları Tecrübesiz 40 Yaş Üstü Personel Alımı Yapacağını Duyurdu Editör

THY, Resmi internet adresi üzerinden paylaşım yapan firma, İŞKUR web sitesi bünyesinden çalışan alımı gerçekleştireceklerini belirtmiştir. İlan içerisinde iki ayrı işe alım sistemi yayınladı.

Türk Hava Yolları Do%Co İkram sistemi içim toplamda 1 adet çalışanın işe alınacağı duyurulmuştur. Bu iş pozisyonu için müracaat da İŞKUR fotoğrafı adresi üzerinden devam etmektedir. Fakat bu pozisyona başvurmak isteyen adayların engelli statüsüne sahip olmaları da zorunludur. Ayrıca Türk Hava Yolları firmasına iki ayrı pozisyonda işe alımı olacağı da duyurulmuştır. İşte Türk Hava Yolları iş alımı hakkında merak edilen tüm ayrıntılar.

Temizlik Görevlisi Pozisyonu İçin Kimler Başvurabilirler?

Temizlik görevlisi pozisyonu için müracaat yapmak isteyen kişilerin temizlik ve ambalajlama konusunda yetenekli olmaları yeterli olacaktır. Ayrıca firma kuralları gereğince müracaat yapacak kişilerin en az 18 ve en fazla 40 yaşında olmaları da zorunludur. Son olarak müracaat yapacak kişilerin en az ilkokul mezunu olmaları gerektiğini de belirtmekte fayda var.

Türk Hava Yolları Teknik Uçak Motoru Onarım ve Bakım Merkezi İşçi Alımı

Türk Hava Yolları firması, teknik uçak motoru onarım ve bakım işlemleri için merkez üssü bünyesine eleman alımı gerçekleştirecektir. Bu müracaat için adayların motor donanımlarını onarma konusunda tecrübeli, hem yazılı hem de sözlü olarak İngilizce bilme ve yüksek noktada uçak teknik bilgisine sahip olma özelliklerini barındırmaları gerekiyor.

Başvuru yapacak adaylarda kendisini geliştirmeye açık olma, devamlı verimli sonuçlar alabilmek için çalışma, proje konusunda lider konumda yer alabilme, ekip üyesi olarak çalışabilme ve en az lisans mezunu olma özelliklerinin de yer alması gerekiyor.

Başvuru yapacak çalışanların Havacılık Mühendisliği ya da Makine Mühendisliği gibi teknik alanlardan mezun olmaları şarttır. Ayrıca onarım ve üretim ortamlarında en az 3 senelik bir tecrübeye sahip olmaları gerekiyor.

Türk Hava Yolları Firmasına Başvuru Nasıl Yapılır?

Türk Hava Yolları firmasına olan müracaatlar, sadece İŞKUR resmi adresi üzerinden yapılmaktadır. Bu sebeple kişiler, Türk Hava Yolları şirketine personel olarak müracaatta bulunabilmek için evvela www.Iskur.Gov.Tr adresine erişim sağlamalıdır.

Bunun beraberinde adaylar bazında şahsen müracaat yapmak isteyenlerin taleplerinin kabul edilmeyeceği açıklandı. Son olarak İŞKUR’un telefon numaralarını arayarak da Türk Hava Yolları iş alımı için kolayca başvuruda bulunabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!