Yılı ve Primi Dolan Herkese Müjde! EYT Çalışması İle İlgili Açıklama Geldi! EYT Son Durum

6.3 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren haber geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili açıklama geldi. Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bazı araştırmalar yapıldığı açıklandı. 3600 Ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışmasıyla ilgili asgari ücret tespitinde bulunduğunu belirterek şuanda öncelikli olarak EYT ile ilgili çalışma olmadığını belirtti.

Yılı ve Primi Dolan Herkese Müjde! EYT Çalışması İle İlgili Açıklama Geldi! EYT Son Durum
Yılı ve Primi Dolan Herkese Müjde! EYT Çalışması İle İlgili Açıklama Geldi! EYT Son Durum Editör

6.3 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren haber geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar ile ilgili açıklama geldi.  Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından bazı araştırmalar yapıldığı açıklandı. 3600 Ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışmasıyla ilgili asgari ücret tespitinde bulunduğunu belirterek şuanda öncelikli olarak EYT ile ilgili çalışma olmadığını belirtti.

EYT ile ilgili son dakika haberleri pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından EYT ile ilgili bir açıklama gelip gelmediği merak edilmeye başlandı. Yapılan açıklamalardan sonra EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşların gündemini meşgul etmekte. 2022 yılına az bir süre kala EYT ile ilgili çalışma olup olmayacağı merak edilmektedir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Açıklama Yaptı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 3600 ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışmasıyla asgari ücret tespitinin bulunduğu belirtilerek, şuan için EYT ile ilgili çalışma bulunmadığı duyuruldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada:

“Son zamanlarda kamuoyuna yansıyan haberlerle ilgili bir düzeltme ihtiyacı oluşmuştur. Bakanlığımız önündeki çalışma takviminde 3600 ek gösterge konusunda kapsam ve maliyet çalışması ile asgari ücret tespiti bulunmakta ve bu iki konuya ilişkin çalışmalar devam etmektedir. Bakanlığımızın öncelikli gündeminde EYT ile ilgili bir çalışma bulunmamaktadır.” Denildi.  

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!