Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti boşanıyor mu?

Ünlü sanatçı ve yazar Onur Akay, Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti için magazin gündemine bomba gibi düşen iddialarda bulundu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti boşanıyor mu?
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti boşanıyor mu? Editör

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü oyuncular Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çiftinin boşanacağını iddia etti. Usta magazin gazetecisi Bilal Özcan'ın canlı yayın konuğu olan Akay, Kadir Doğulu'nun Serra Arıtürk ile 6 aydır aşk yaşadığını ve geçtiğimiz günlerde Doğulu ve Arıtürk'ün 2 hafta ortadan kaybolduğunu söyledi.

Aşkın Tarifi dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk, geçtiğimiz Temmuz ayında yaptıkları canlı yayında samimi görüntüler sergilemiş ve durum sosyal medyada büyük tepki çekmişti. Hatta ikili Trend Topic olmuş ve sosyal medya kullanıcıları Doğulu'ya, "Sen evlisin, Neslihan Atagül'e böyle aşkla bakman lazım" şeklinde mesajlar atılmıştı. Daha sonra Doğulu ile Arıtürk bir ödül törenine katılmış ve eleştirileri yanıtlamıştı. Kadir Doğulu "Neslihan'la aramızda bir sorun yok. Sabah bana kahvaltı hazırladı. Bizimki partnerlerin uyumu" demişti. Geçtiğimiz Ağustos ayında ise Kadir Doğulu bu sefer eşi Neslihan Atagül ile Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Atagül, eşinin partneri Serra Arıtürk hakkında açıklamalarda bulunmuş ve "Ben çok beğeniyorum, çok eğleniyorum izlerken" demiş ve eşine partner olarak Arıtürk'ü yakıştırdığını da ifade etmişti.

"Ancak bu olay partnerlerin uyumu değil, büyük bir aşkmış maalesef!" diyen ünlü sanatçı Onur Akay, "Kadir Doğulu'nun 6 aydır Serra Arıtürk'le yasak aşk yaşadığını çok önemli bir kaynaktan öğrendim. Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'e ihanet ettiği iddia ediliyor ve konuşuluyor. Ayrıca geçtiğimiz günlerde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk 2 hafta ortadan kaybolmuş. Bu olayı Kadir'in yakın çevresi ve hatta son dizisinin ekibi bile biliyormuş. Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü terk ettiği, Neslihan ise Kadir'i çok sevdiğinden evliliğini sonuna kadar kurtarmaya çalıştığı ama artık boşanmaya karar verdiği söyleniyor." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!