Oyuncu Holly Scarfone, mini elbisesi başına iş açtı

Amerikalı oyuncu ve televizyon kişiliği Scott Disick'in kız arkadaşı Holly Scarfone, gece eğlendiği mekandan çıkarken ayağı takılıp sendeledi. Holly'nin, dengeyi korumak için eğildiği sırada kalçası göründü. Kourtney Kardashian'ın çocuklarının babası olan Scott Disick genç oyuncu Holly Scarfone ile aşk yaşamaya başladı. Holly bu aşkla paparazzilerin de dikkatini çekmiş oldu.

Oyuncu Holly Scarfone, mini elbisesi başına iş açtı
Oyuncu Holly Scarfone, mini elbisesi başına iş açtı Editör

Amerikalı oyuncu ve televizyon kişiliği Scott Disick'in kız arkadaşı Holly Scarfone, gece eğlendiği mekandan çıkarken ayağı takılıp sendeledi. Holly'nin, dengeyi korumak için eğildiği sırada kalçası göründü.

Kourtney Kardashian'ın çocuklarının babası olan Scott Disick genç oyuncu Holly Scarfone ile aşk yaşamaya başladı. Holly bu aşkla paparazzilerin de dikkatini çekmiş oldu.

Cesur pozlarıyla dikkat çeken Holly Scarfone bu kez frikik haberleriyle gündeme geldi.

Model arkadaşı Anastasia Karanikolao'nun 23'üncü doğum gününün kutlandığı mekandan bir arkadaşı ile beraber çıkan Netflix yıldızı, topuklu ayakkabısı yere takılınca dengesini kaybetti.

Genç yıldız, arkadaşının yardımı ile düşmekten kurtuldu fakat eğilince kalçası göründü. Kazadan birkaç saat önce Holly, Instagram hikayesinde yaptığı paylaşımda kusursuz vücudunu sergilemişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!