LOGO YAZILIM

İşletmeler için hız yapılacak işlemler için oldukça önemlidir. Çağa uygun ve gelişimi destekleyen akışlar yardımı ile işlemleriniz hem daha hızlı iletilebilir hem de güvenilir bir platform içerisinde saklanabilir.

LOGO YAZILIM
LOGO YAZILIM Editör

İşletmeler için hız yapılacak işlemler için oldukça önemlidir. Çağa uygun ve gelişimi destekleyen akışlar yardımı ile işlemleriniz hem daha hızlı iletilebilir hem de güvenilir bir platform içerisinde saklanabilir. Birkaç tuş ile işlem süreçlerini aktifleştirmek günümüz sistemlerinde mümkündür. Bu sistemi sunan Logo Yazılım modüller geliştirerek değerli kullanıcılarına yardımcı olmayı hedeflemektedir.

Süreç boyunca işlemlerinizi sürdürmek ve kesintisiz olarak adım adım süreç analizlerini sağlamak için Logo Tiger 3 size gerekli hizmeti sunmaktadır. Zaman ve mekân problemini en aza indirerek işlemleme hızını artıran Logo Tiger 3 ile sizde beklentiye ve çağa uygun bir şekilde gelişmelerinizi artırın. Müşteri ilişkileri, tedarik süreçleri ve ihtiyaçların karşılıklı etkileşimlerini fark etmeniz Logo Yazılım sistemleri ile oldukça kolaydır.

Enflasyon Muhasebesi Nedir?

 Vergileme üzerinde enflasyon etkilerinin minimalize edilmesi enflasyon muhasebesi tarafından sağlanmaktadır. Enflasyonun mali tabloların üzerindeki etkilerini de azaltan enflasyon muhasebesi müşterilerin kullanımını oldukça kolaylaştıran bir Logo Yazılım çözümüdür. Enflasyon muhasebesi ile firmaların gerçek kar ve zararları ele alınıp incelenebilmektedir. Türkiye’de 2023 yılında Vergi Usul Kanunu’nda yapılan değişimler ile uygulanmaya başlanmıştır. Kullanımının önemi firmaların kazanç ve kayıplarını daha net görebilmektir. Sağlıklı finansal tabloların oluşması için enflasyon muhasebesi oldukça önemli sonuçları bizlere sunmaktadır. Ayrıca tam vergi mükellefi olan ve bilanço usulüne göre defter tutan tüm firmalar enflasyon muhasebesini uygulamak zorunadır.

Logo Tiger 3 ile Avantajlar

Logo Tiger 3 ERP sistemi ile tüm süreçler merkezi olarak ilerletilebilmektedir. Kuruluşuna baktığımızda orta ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçları önemli etkiye sahip olmuştur. Tüm iş akışlarının yönetiminde Logo Tiger 3 önemli bir yere sahiptir. Tek noktadan kolayca entegrasyon kurulabilmektedir. İş akışı içerisindeki sistemler verimlilik kazanırken gereksiz iş yükünden de kurtulmuş olunur.

Birimler arası entegrasyon ve bilgi akışının sağlanması süreçler için oldukça önemlidir. Karmaşık iş ağları süreç içinde gerekli olan bakım ve düzen konusunu zedeleyebilmektedir. Logo ile sadelik süreç boyunca sağlanırken karmaşık iş süreçlerinde düzen sağlanabilmektedir. İlgili bölüm yetkisi dahilindeki bilgilere erişerek güncel bilgi ağlarına ulaşabilmektedir. İhtiyaç analizlerinin yapılıyor olması standart modüllerin özelleşmesine katkı vermektedir. İşletmelerin de dinamik bir yapıda olmasına katkı sağlayan Logo modülleri ile şirketler, işletmeler kendi ERP paketlerini oluşturabilmektedir.

Logo Go 3 ile İşlemler

Tüm Logo çözümlerinin ortak amacı kullanıcılarının rahat bir şekilde sistem kullanımını desteklemektir. Bu durum ihtiyaç analizleri ile şekillenmekte, gerekli düzenlemeler talepler ile incelenerek şekillenmektedir.

Logo Go 3 çift taraflı entegrasyon hizmetini sunan, muhasebe, satış, hesap, gelir gider, stok yönetimi, rapoarlama ve bunlar gibi pek çok işlerin tek bir merkez üzerinden denetimli bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Stok veya fiyatların üzerinde yapılan değişimler hızlı bir şekilde görülebilmekte, güncelleme sağlanabilmektedir. Böylece anlık etkileşim ve çözümlerin olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca yasal mevzuata uygunluk da ele alınmakta, veri güvenliği sağlanarak işlem süreçleri ilerletilebilmektedir. İnteraktif raporlama sistemi ile hesapların yapılarak incelemelerin yapılması sağlanabilmektedir. Go 3 bir KOBİ’nin müşteri memnuniyetini önemseyen ve taleplere göre kendini revize eden bir modüldür. KOBİ’lerin kendilerine göre bir ihtiyaç analizi kurmasına yardımcı olan Go 3 paketleri ile işlemler hızlı bir şekilde ilerletilebilmektedir.

Logo çözümlerinin amacı pratik, düşük maliyetli ama hızlı bir sistem kurarak kullanıcılarına destek olmaktır. Siz de ayrıntılı bilgi almak, Logo Yazılım çözümlerini incelemek ve kullanmak için bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile arayüz kullanımı, modül tanıtımı hizmetlerini sizlere sunmaktayız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!