Zeki Müren hangi mankenle nişanlandı? Zeki Müren hangi popstara tokat attı?

Sanat Güneşi Zeki Müren hangi ünlü isme küs öldü? Müren hangi mankenle nişanlandı? Bülent Ersoy'la aralarındaki gerilimin sebebi neydi? Zeki Müren hangi popstara tokat attı?

Zeki Müren hangi mankenle nişanlandı? Zeki Müren hangi popstara tokat attı?
Zeki Müren hangi mankenle nişanlandı? Zeki Müren hangi popstara tokat attı? Editör

Ses sanatçısı ve Yazar Onur Akay, 24 Eylül 1996 senesinde vefat eden Zeki Müren'in, Cuma günü 25. ölüm yıldönümü olması sebebiyle, son 18 yılına tanıklık eden ve Müren'le aynı evi paylaşan yakın dostu ve sırdaşı Göksenin Çakmak'la, özel bir röportaj yaptı.

Karakutusu olarak da ün yapan Göksenin Çakmak, yıllar önce isim vermeden yapmış olduğu tüm açıklamalarındaki merak edilen isimleri, birer birer açıkladı. İşte magazin gündemine bomba gibi düşen o çok konuşulacak roportaj: Onur Akay: Zeki Müren'in Selami Şahin'e küs olarak öldüğünü duydum. Neden affetmedi? Göksenin Çakmak: Evet küs öldü. Selami, Zeki Bey'le çalışmak için neler yapmadı. Bodrum Bardakçı'da oturuyoruz. Başörtülü bir kadın yüzüyor ama bıyıkları var. Zeki Bey gülmekten ölüyor. Ayağa kalkıp masayı tutarak gülerdi. Ve O yüzen kadın başörtüyü bir çıkardı, bir de baktık Selami Şahin... Selami Bey, "Paşam bir ricam olacak. Ben yeni bir plak şirketi açıyorum. Adını sizin koymanızı ve lütfedip okumanızı istiyorum" dedi. Anlaşmam var dedi ama daha sonra kabul etti ve şirketin adını da Lider Plakçılık olarak Zeki Müren koydu. Zeki Müren anjiyo için ABD'ye gidecekti. Orada 1 ay kalıp zayıflayacak ve anjiyo yapılıp geri dönecekti. Selami Şahin geldi ve dediki: "Paşam Allah gecinden versin. ABD'ye gitmeden evvel stüdyoya girsek 2 şarkı atsak nasıl olur?" Zeki Müren birden ayağa kalktı ve, "Selami, daha çok zenginleşmek için benim ölmemi bekliyordun?" dedi. Merdivenlerden çıktı yatak odasına girdi. Diyecek laf yok, Selami hatasını anladı ve gitti. 2 yıl telefonlarına cevap vermedi. Bir bayram günü Bodrum'daki evdeyiz. Sabah uyandım her yer güllerle donatılmış ve ortada bir mektup. Selami Şahin yazmış. "Paşam eşeklik ettim. Hala bağışlamadınız. Binlerce kez özür diliyorum. Ne olur beni affedin." yazmış. Zeki Bey okudu ama yumuşamadı. Zeki Bey'in cenazesinde de Selami yanıma geldi ve "affetmedi mi?" dedi. Hayır Selami ne yazık ki dedim. Yani hiçbir şekilde o lafını affetmedi, küs öldü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!