Milyonlar Ekran Başında Şoka Uğramıştı! Dilek Albayrak Hakkında Valilikten Flaş Açıklama

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, kan donduran bir olaya ev sahipliği yaptı. 17 yaşında olan Dilek’in yaşadıkları, izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Gaziantep Valiliği, bir televizyon kanalında yayımlanan gündüz kuşağı programında ortaya atılan cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Milyonlar Ekran Başında Şoka Uğramıştı! Dilek Albayrak Hakkında Valilikten Flaş Açıklama
Milyonlar Ekran Başında Şoka Uğramıştı! Dilek Albayrak Hakkında Valilikten Flaş Açıklama Editör

Gaziantep Valiliği, bir televizyon kanalında yayımlanan gündüz kuşağı programında ortaya atılan cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklama yaptı. 23 Eylül 2021 tarihinde Show TV'de Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında D.A. Ve eşi B.A.'nın cinsel istismar konulu bazı iddialarına yer verildiği belirtilerek, "Bahse konu olay televizyon yayınından yaklaşık 6 ay önce 5 Nisan 2021 tarihinde Şahinbey Mahallesi Gülpınar Mahallesi'nde oluşmuş ve İlçe Jandarma Komutanlığımız kolluk sahasında gerekli işlemlere başlanmıştır. Aile içerisinde yaşanan karşılıklı suçlamalar ve şikayetler üzerine konu adli makamlar tarafından takip edilmektedir. S.T. Isimli kişi beyanında, küçük kızı S.T.'ye (13) damadı B.A.'nın cinsel istismarda bulunduğu B.A.'nın kendine ve kızına zorla uyuşturucu kullandırdığı ve uyuşturucu madde ticareti yaptığını iddia etmiştir. Suçlama üzerine D.A. Ve eşi B.A.'nın evinde yapılan aramada uyuşturucu ve silah bulunmuş ve gerekli adli işlem yapılmıştır. 5 Nisan 2021 tarihinde adli tıp uzmanı raporuna göre; S.T.'nin muayenesinde eski veya yeni bir istismara maruz kalmadığı tespit edilmiştir. Akabinde S.T., Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından koruma altına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

B.A. Hakkında yapılan işlemden iki gün sonra eşi D.A.'nın başvuruda bulunarak annesi S.T.'nin zorlamasıyla 13 yaşından itibaren cinsel istismara maruz kaldığı yönünde beyanda bulunduğu aktarılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"Verilen ifadeler ve suçlamalar neticesinde taraflar arasında husumet oluşmuştur ve açılan karşılıklı davalar devam etmektedir. Yayınlanan haberler üzerine olaya karıştığı iddia edilen kişilerden D.A.'nın anne ve babasının da aralarında bulunduğu 12 kişilik grup, 24 Eylül 2021 günü Gaziantep Adliyesi'ne giderek iddialara yer veren televizyon programı ve iddialarda bulunan D.A. Ve eşi B.A. Hakkında suç duyurusunda bulunmuşlardır. Adli makamlar tarafından dosya üstünde gizlilik kararı bulunmakta olup her iki tarafın iddiaları ve iddialar üzerine yapılan işlemler dosyada mevcuttur. Adli süreç devam etmektedir. Bununla beraber Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz konuyu bütün yönleriyle takip etmektedir."

NE OLMUŞTU?

Show TV ekranlarında her sabah seyircisiyle buluşan Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programı, kan donduran bir olaya ev sahipliği yaptı. 17 yaşında olan Dilek’in yaşadıkları, izleyenleri göz yaşlarına boğdu. Dilek, 12 yaşından itibaren ailesi tarafından bütün köye satıldığını anlattı!

Dilek ve Bahattin çiftinin anlattıkları, başta stüdyodaki seyirciler olmak üzere tüm izleyenleri şoke etti. Gaziantep’te doğduğu köyde ailesi tarafından satıldığını iddia eden Dilek, canlı yayın boyunca Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi. Dilek ayrıca ‘’Küçük kardeşimde benimle aynı kaderi yaşıyor. Lütfen bizi kurtar Didem abla.’’ dedi.

‘’Ailem Oturup Bizi İzliyordu’’

Didem Arslan Yılmaz, canlı yayın sırasında kızın ailesinin bu duruma ne tepki verdiğini ve satıldıklarında ne yaptıklarını sordu. Dilek’ten yine kan donduran bir açıklama geldi. ‘’Annem babam bizi sattıktan sonra oturup izliyorlardı. Beni kız kardeşime, kız kardeşimi de bana izletiyorlardı. Arslan, bu sözlerin ardından ne söyleyeceğini bilemedi.

Dilek’in eşi de onların yaşadığı sıkıntıları anlatabilmek için stüdyoda bulunuyordu. Herkesin şok olduğu esnada lafa atladı ve ‘’Bunlar daha ne ki Didem abla. Daha anlatılacak, konuşulacak çok şey var. Hepsini zamanı geldiğinde sizlere aktaracağım.’’ dedi.

Bahattin : ‘’Kayınvalidem Bana Aşık Olmuştu’’

Dilek’in yanında stüdyoya gelen Bahattin, eşi gibi kan donduran açıklamalarda bulundu. Bahattin, ‘’Kayınvalidem bana ilişkimizin başından beri aşıktı. Bana kurduğu tuzağı açığa çıkarabilmek için ona ilan-ı aşk ettim.’’ dedi.

Kayınvalidesinin onu uyku ilacı ile bayılttığını ifade eden Bahattin, yaşananlar konusunda aileye çok kızgın olduğunu ve adaletin bir an önce yerini bulmasını istedi. Bu açıklamaların ardından stüdyodaki herkes, anne ve babaya ateş püskürdü.

‘’Ailesi Dilek’i Bir Çuval Patates Karşılığında Sattı’’

Canlı yayına Dilek için destek telefonları yağarken isimsiz tanıkların ifadeleri de damga vurdu. Her biri, kan donduran açıklamalarda bulundular. Tanıdıklardan biri, ‘’Dilek’in ailesi onu bir çuval patates karşılığında satıyordu.’’ dedi. Ayrıca tanıklar, talihsiz kızın babası tarafından inşaat malzemeleri veya 1 kilo balık karşılığında dahi satıldığına şahit olduklarını belirttiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!