O bankalar hemen onaylı 10 20 50 bin TL hızlı kredi verecek!

eski dönemde kredi kartı borçları nedeniyle kara listeye düşen vatandaşlara bankalar kredi veremeyebiliyor. Bu bankaların sunduğu yeni avantajlarla beraber kara listedekiler de kredi çekebilecek. Zaman zaman çeşitli ihtiyaçların ortaya çıkması nedeniyle kredi çeken kişiler gelir durumunu ayarlayamayınca ödemeleri geciktiriyor.

O bankalar hemen onaylı 10 20 50 bin TL hızlı kredi verecek!
O bankalar hemen onaylı 10 20 50 bin TL hızlı kredi verecek! Editör

eski dönemde kredi kartı borçları nedeniyle kara listeye düşen vatandaşlara bankalar kredi veremeyebiliyor. Bu bankaların sunduğu yeni avantajlarla beraber kara listedekiler de kredi çekebilecek.

Zaman zaman çeşitli ihtiyaçların ortaya çıkması nedeniyle kredi çeken kişiler gelir durumunu ayarlayamayınca ödemeleri geciktiriyor. Ödemelerin gecikmesiyle birlikte sorunlu bir süreç içerisine giren kişiler bankalar tarafından avukata verilerek kara listeye alınabiliyor. Ödememe durumunun devam etmesiyle birlikte bu listeden çıkabilmek epey bir zorlaşıyor. Bankalar bu kişilere genellikle kredi vermemekte. Bazı bankalar da bu durumu dikkate almadan kredi verebiliyor.

Kara Listeden Çıkılabilir mi?

Geçmişte yüksek tutarlarda kredi çeken vatandaşlar bu kredilerin ödemelerini gerçekleştiremeyince bankalar tarafından kara listeye alınıyor. Bankalar tarafından kara listeye alınan bu kişiler uzun seneler boyunca kredi çekme işlemlerinde onay alamıyor. Bankalara olan büyük borçların uzun dönem boyunca ödenmemesi kara listeden çıkma durumunu daha da zorlaştırabiliyor.
Kara listeden çıkmak isteyen bireyler geçmişteki borçlarını tamamıyla ödeyerek normal banka kartları üzerinden alışveriş ve ödeme yapması gerekmekte. Kredi borcunun ödenmesi sonrasında uzun süre içerisinde küçük kredilerle bankanın size olan güveni tekrar kazanılabilmektedir. Bu süreç bazı durumlarda geçersiz olsa da kişilerin sorunsuz şekilde ödemelerini uzun dönemler boyunca aksatmamasıyla birlikte giderilebiliyor.

Kara Listede Olanlara Kredi Veren Bankalar

Bazı bankalar icra borcu bulunan ve kara listede olan kişilere bazı şartların yerine getirilmesiyle birlikte kredi ödemesi yapabiliyor. Kamu bankaları ve bazı özel bankalar kara listede olanlara bazı kredi destek ödemeleri yapabilmektedir. Bu bankalar şu şekilde sıralanabilir;

Aktifbank
Fibabanka
Burganbank
Citibank
Alternatif
Odeabank
Akbank Anında
Şekerbank
Denizbank
Halkbank
Ziraat Bankası

Aktifbank, Odeabank ve Burganbank bu kişilere bazı şartların tamamlanmasının ardından kredi verebilmekte. 50 bin TL'ye kadar destek veren bu bankalar sayesinde vatandaşlar kendi ihtiyaçlarını karşılayarak ödemelerini düzene sokabiliyor.

Odeabank'tan 50 bin TL'ye Kadar Kredi Desteği

Odeabank tarafından sunulan kredi imkanı sayesinde birçok kişi ihtiyaçlarını giderebiliyor. Yüksek tutarlı nakit finansman ihtiyaçlarınız için, kendinize ya da bir yakınınıza ait bir gayrimenkul ipoteği ile, avantajlı faiz oranları ile Bireysel Finansman Kredisini Odeabank aracılığıyla kullanabilirsiniz. Teminat göstereceğiniz gayrimenkul, konut, işyeri ya da imarlı arsa olabilir. Sahip olduğunuz konutun ekspertiz değerinin %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. İşyeri veya imarlı arsa ipoteği alınması durumunda ipotek alınacak gayrimenkulün %50'sine kadar kredi kullandırılabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!