O bankadan müşterilerine 7 gün içinde 1000 TL ödeme hesaplara yatırılacak!

Bankalar arasındaki yarış devam ederken, Akbank bir atak yaptı. Şartı taşıyan Akbank müşterilerinin hesaplarına 7 gün içerisinde 1.000 TL yatırılacak. İşte merak edilen o detaylar..

O bankadan müşterilerine 7 gün içinde 1000 TL ödeme hesaplara yatırılacak!
O bankadan müşterilerine 7 gün içinde 1000 TL ödeme hesaplara yatırılacak! Editör

Akbank tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Yılın sonuna doğru gelinmesi ile birlikte ekim ayı kampanyası duyurusu yapıldı. Bankalar arasındaki yarış devam ederken, Akbank bir atak yaptı. Şartı taşıyan Akbank müşterilerinin hesaplarına 7 gün içerisinde 1.000 TL yatırılacak. İşte merak edilen o detaylar..

Bankalar arasında ekim ayı yarışı başladı. Peş peşe yapılan açıklamalara Akbank dahil oldu. Şartları taşıyan herkese geri ödemesiz bin TL verilecek. 7 gün içerisinde hesaplara yatırılan 1.000 TL’nin detayları şu şekilde:

7 GÜN İÇERİSİNDE ÖDEMELER YAPILIYOR

Akbank Kasım ayı kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kampanya 31 Ekim tarihine kadar devam edecek. Axess’e başvuru yapan ve her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 200 TL ve toplam da 1.000 TL’ye varan chip para kazanılacak. Ödemeyi hak eden müşterilerinin hesaplarına ise 7 gün içerisinde hesaplara yatırılacak.

31 EKİM TARİHİNDE SONA ERECEK

Banka kampanyanın detaylarını şu şekilde açıkladı:

“Kampanya 01.10.2022– 31.10.2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbanklılar için geçerlidir. Akbank Mobil ve İnternet, Juzdan, Akbank.com, axess.com.tr, tüm ATM ve şubelerimiz ile Müşteri İletişim Merkezimizden kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini seçerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olabilir; kartınız adresinize ulaşmadan internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabilirsiniz”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!