SGK'dan 240.000 TL'ye Kadar Faizsiz Konut Kredisi Fırsatı!

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) başlattığı faizsiz konut kredisi kampanyası, ev sahibi olma arzusunda olanlar için büyük bir fırsat oluşturuyor. Kampanya kapsamında 240.000 TL'ye kadar faizsiz konut kredisi imkanı sunuluyor. Bu kampanya, ev sahibi olma hayali kuran bireylere ekonomik destek sunarken aynı zamanda daha fazla kolaylık sağlıyor. Detaylar haberimizde bulunabilir.

	SGK'dan 240.000 TL'ye Kadar Faizsiz Konut Kredisi Fırsatı!
	SGK'dan 240.000 TL'ye Kadar Faizsiz Konut Kredisi Fırsatı! Editör

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) öncülüğünde yürütülen faizsiz konut kredisi kampanyası, ev sahibi olma hedefini gerçekleştirmek isteyenler için önemli bir adım olarak büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Bu kampanya kapsamında, 240.000 TL'ye kadar faizsiz konut kredisi fırsatı sunuluyor. SGK tarafından yapılan resmi açıklamalar, kampanya detaylarını ve başvuru şartlarını içermektedir.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Bu kampanyadan yararlanmak isteyenler için belirli şartlar bulunmaktadır. 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı Kanunu, 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu, 2330 sayılı Nakdi Tazminat ve Aylık Bağlanması Hakkında Kanun gibi yasalara göre hak sahibi olan bireyler, faizsiz konut kredisi fırsatından yararlanabilirler. Harp veya vazife malulü olanların dul ve yetimleri, faizsiz kredi hakkını kullanmadan vefat eden harp veya vazife malulleri veya dul ve yetimleri, kamu görevine devam eden ve değişiklik yaşamış harp veya vazife malulleri, çalışmaya başlayan aylık alan maluller gibi durumlar, kampanyaya hak sahipliği getiren kriterler arasında yer almaktadır.

Başvurular Nereye Yapılacak?

Bu kampanya ile hak sahiplerine "Hak Sahipliği Belgesi" ve "TOKİ Kampanya Hak Sahipliği Belgesi" verilmektedir. SGK ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasındaki protokol sayesinde, SGK'dan aylık alan kişilerin hak sahipliği bilgileri Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından direkt olarak sorgulanabilmektedir.

SGK'nın bu faizsiz konut kredisi kampanyası, hem konut sahibi olma hayali kuran bireylere maddi destek sunmakta hem de ekonomik açıdan kolaylık sağlamaktadır. Daha fazla bilgi ve başvuru koşulları için SGK'nın resmi internet sitesini ziyaret etmek mümkündür.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!