Vatandaşlara 80 bin liraya kadar borç kapatma kredisi verilecek..!

İNG bank ve QNB Finansbank düşük faizli kredi veriyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. İNG bank ve QNB Finansbank üzerinden 80 bin liraya kadar düşük faiz ile borç kapatma kredisi verilecek.

Vatandaşlara 80 bin liraya kadar borç kapatma kredisi verilecek..!
Vatandaşlara 80 bin liraya kadar borç kapatma kredisi verilecek..! Editör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vermişti. İNG bank ve QNB Finansbank üstünden 80 Bin TL'ye kadar düşük faiz ile borç kapatma kredisi verilecek. İNG bank ve QNB Finansbank ister esnaf, ister bireysel müşterisi olsun kredi müracaatlarını 80 000 tl'ye kadar yapabilecekler. İNG bank ve QNB Finansbank üstünden kredi müracaatsu yapan müşteriler, diğer bankalara olan borcunu tek banka üstünde toplamış olacaklar.

Borç kapatma kredisi duyurusunu Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptıktan sonra Kamu bankaları, kredi kampanyası ayrıntıları ilk başlatan Ziraat Bankası oldu. Müşterilerinin borcunu kapamak için bu kredi kampanyasında müşterilerine ivedilikle 80 Bin TL'ye kadar kredi olanağı sağlamakta olan bankaların başında geliyor.

İNG bank ve QNB Finansbank 80.000 TL borç kapatma kredisi

İNG bank ve QNB Finansbank tan borç kapatma kredisi çekmek isteyenler bu bankanın müşterisi olsun veya olmasın tüm herkes faydalanabiliyor. Borç kapatma kredisi faiz oranları da düşük tutuldu. Bu krediye başvurmak için bankanın fotoğrafı web sitesi üstünden 7x24 yapabilirsiniz.

Banka borç kapatma kredisini kullanmak isteyenlere bu kredinin belirli şartlar olduğunu açıkladı. İhtiyaç kredisi, kredi kartı, borcunu “borç kapatma kredisi” üstünden yapabilecekler. Taşıt ve konut kredisi ve ek hesap borçları için bu krediden faydalanamıyor.

Borç kapatma kredisi kullanacak olan kişiler, banka sizlere elden ödeme yapmıyor. Bunun için tüm bankalara olan borcunuzı hesaplayıp, o bankalara sizin adınıza borcunuzı kapatıyor.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Bu kredi den yararlanmak isteyen ve müracaat yapmak isteyenler fotoğrafı web sitelerinden ya da şubeye giderek bu kampanveyan yararlanabilirler.

Bankaya giderken yanınızda olması gerekli olan evraklar ise, Gelir belgesi, Kimlik ve borcunuzun olduğu bankaların hesap numaraları ile beraber gitmeleri gerekmektedir. Bu kampanya aynı ihtiyaç kredisi gibi müracaatsu yapılmakta.

Ziraat bankası, Halkbank ve Vakıfbank Borç Kapatma Kredisi

Halbank ve Vakıfbank borç kapatma kredisi kampanyası hakkında her hangi bir açıklama gelmezken, yakın zamanda bu kampanyayı yapacakları belirtiliyor. Bu kampanya hakkında son dakika gelişmesi olduğu zaman sizlere en hızlı ve detaylı şekilde aktarılacaktır.

Faizsiz Kredi

Enflasyonun yüksek olduğundan dolayı şuan da nerdeyse tüm bankaların kredi oranları yüksek seviye de İNG bank ve QNB Finansbank özel bankalar olduğundan dolayı en düşük faiz oranı ile bu banka bulunmakta. 80 Bin TL'ye kadar borç kapatma kredisinin düşük faiz oranından yararlanmak için hemen müracaatlarınızı yapın.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!