Fox TV'den Bomba Hareket! Yargı ve Teşkilat Dizilerine Güçlü Rakip Geliyor…

FOX TV ekranlarında yayımlanan Uzak Şehrin Masalı dizisinin erken final yapılmasına karar verildi. Teşkilat ve Yargı dizileri karşısında düşük reytingler alan Uzak Şehrin Masalı 5. Bölümde final yapacağı açıklandı. Peki, Uzak Şehrin Masalı yerine hangi dizi yayınlanacak?

Fox TV'den Bomba Hareket! Yargı ve Teşkilat Dizilerine Güçlü Rakip Geliyor…
Fox TV'den Bomba Hareket! Yargı ve Teşkilat Dizilerine Güçlü Rakip Geliyor… Editör

Birbirinden iddialı dizilere ev sahipliği yapan FOX TV, yeni hamlesi ile televizyon dünyasını karıştırdı. Yeni sezonun sevilen dizileri arasında gösterilen Uzak Şehrin Masalı için ani bir karar alındı. Pazar akşamları ekrana gelen dizinin rakipleri karşısında geriye düşmesini affetmeyen Fox TV, final kararı aldı. Özellikle Yargı dizisinin yakalamış olduğu büyük başarı sebebiyle reyting listesinin alt üst olduğu görüldü.

Total grupta günü 3. Sırada tamamlayan Uzak Şehrin Masalı dizisi, kanal yönetimini memnun etmeyi başaramadı. Büyük umutlarla hazırlanan dizinin, kötü olmayan reyting oranlarına rağmen ekrandan kaldırılması tepki çekti. En çok dizinin yayınlandığı kanal olmanın avantajını kullanan Fox TV, reyting mücadelesinde zirveyi amaçladığını net bir biçimde gösterdi.

FOX TV’nin Pazar akşamı yayınlanacak olan dizisi

TRT 1’de yayımlanan Teşkilat dizisinin kemik seyirci kitlesi yerine oturdu. Yargı dizisi ise farklı konusu ve kuvvetli oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Zirveye yerleşen Yargı dizisinin tek rakibi ise futbol programları oldu. Hafta sonu yayımlanan Süper Lig maçları sebebiyle futbol odaklı programların öne çıktığı görülüyor. Bu yüzden Fox TV’nin hedefinde kadın seyirciler yer almakta. Kadın seyircilerin dikkatini çekmek amacı ile Pazar akşamları Yalancılar ve Mumları dizisinin yayınlanması bekleniyor.

Fox TV’nin yayın günü belirlenmemiş olan üç dizisi bulunuyor. Yalancılar ve Mumları, Elbet Bir Gün ve El Kızı dizilerinin hangi gün yayınlanacağı ile alakalı henüz net bir açıklama yapılmadı. Perşembe günleri reyting savaşlarının en yoğun yaşandığı gün olarak değerlendiriliyor. Yalancılar ve Mumları dizisinin seyirci tepkilerine göre Perşembe günü yayınlanması da ihtimal dahilinde bulunuyor. Uzak Şehrin Masalı dizisinin son iki bölümü Pazar akşamları yayınlanmaya devam edecek. 3 Ekim’den sonra ise yeni dizi ekrana gelecek. Kamuoyu yoklamalarına göre hangi dizinin Pazar akşamı yayınlanacağı belirlenecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!