Fox TV'nin Yeni Dizisi Misafir Başlamadan Bitti!

4 Kasım Perşembe günü yayınlanacağı açıklanan Misafir dizisi için erteleme kararı alındı. Fox Tv'de yayınlanacak, başrollerini Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ ın paylaşacağı dizi özellikle uzun zamandır ekranlardan uzak olan Hazal Kaya hayranlarını sevindirmiş ve heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. Ancak Fox Tv'nin aldığı erteleme kararı ile Misafir izleyicileri hüsrana uğradı.

Fox TV'nin Yeni Dizisi Misafir Başlamadan Bitti!
Fox TV'nin Yeni Dizisi Misafir Başlamadan Bitti! Editör

Med Yapım imzalı dizi oyuncu kadrosu ile gündeme gelmişti. Ancak daha yayınlanmadan dizi severlerin eleştirilerine hedef oldu. Fox TV ekranlarında ve internet sitesinde ve Med Yapım resmi hesaplarında dizinin yeterli tanıtımının yapılmaması eleştirilirken üstüne dizi yayın tarihinin değiştirilmesi izleyicilerin yüzünü güldürmedi.

Fox TV’ nin Heyecanla Beklenen Yeni Dizisi Misafir Yayınlanacak Mı?

Sorunlu bir çocukluk geçiren kadınla, eşini henüz kaybetmiş ve üç çocuğu olan bir adamın karşılaşması ile başlayan uzun, umut dolu ve romantik bir hikayeyi anlatan Misafir dizisi merakla bekleniyor.

Dizinin, düşük reytingli yapımları yayından kaldırma politikası ile gündemde olan Fox TV de yayınlanacak olması ise Misafir’ in istenilen reyting oranına ulaşıp ulaşamayacağı tartışmalarına neden oldu.

Kanal tarafından yeni yayın tarihinin 11 Kasım Perşembe günü olduğu açıklandı. Gözler ise şimdiden dizinin ilk bölümünden itibaren alacak olduğu reytinglere çevrildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!