Camdaki Kız Dizisi Şok Haberle Sarsıldı.. Final Kararı

Perşembe günleri yayınlanan üç dizi arasındaki rekabet kızışıyor derken açıklanan yeni reytinglere göre iki dizi birinciliği bırakıp ikincilik savaşına başladı. Yeni sezon itibariyle perşembe günleri Kanal D, ATV ve TRT 1 arasında süren reyting savaşlarında ağır yenilgi geldi. Son hafta reytinglerine göre Kanal D ekranlarında dizi severlerle buluşan Camdaki Kız birincilik koltuğuna oturdu.

Camdaki Kız Dizisi Şok Haberle Sarsıldı.. Final Kararı
Camdaki Kız Dizisi Şok Haberle Sarsıldı.. Final Kararı Editör

.Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan Camdaki Kız dizisi güzel oyuncu Burcu Biricik’ in canlandırdığı Nalan karakterinin oldukça aksiyon ve drama dolu travmatik hikayesini konu edinmektedir.  Her geçen gün izleyicileri katlanan Camdaki Kız aynı gün ekrana gelen dizileri üzdü.

Camdaki Kız Bayrağı Eline Aldı. İkinci Kim Olacak?

İlk bölümünden itibaren istenilen reyting oranına ulaşamamış olan Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı ve yine aynı gün ekrana gelen Bir Zamanlar Çukur Ova Perşembe ikinciliği için savaşıyor.

Camdaki kızın aldığı yüksek reytinge ulaşmaları mümkün görünmeyen iki dizi için Perşembe savaşı ikincilik savaşına döndü.

Bu hafta Bir Zamanlar Çukurova dizisinin tüm diziler kategorisinde ikinci olurken ABC1’ de iyi oran yakaladığını görürken Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin ABC1’ de ikinci olurken AB grubunda Bir Zamanlar Çukurova’nın çok önünde olduğu görüldü.

Yeni Rakip Geliyor

11 Kasım Perşembe günü ilk bölümüyle Fox TV’ de yayınlanacak olan ve ilk yayın tarihi ile çok konuşulan Hazal Kaya ve Buğra Gülsoy’un yeni dizisi Misafir iki dizi arandaki savaşa katıldı. Dengeleri bozması beklenen dizi ikincilik savaşında bende varım dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!