Aşk Mantık İntikam Dizi Bu Sefer Üzdü! Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Mi Yapıyor?

FOX TV ekranlarının popüler dizisi Aşk Mantık İntikam romantizm ve komedi yüklü bölümleriyle seyirciden tam not almayı başardı. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak? Aşk Mantık İntikam final tarihinin belirlendiği iddiaları doğru mu?

Aşk Mantık İntikam Dizi Bu Sefer Üzdü! Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Mi Yapıyor?
Aşk Mantık İntikam Dizi Bu Sefer Üzdü! Aşk Mantık İntikam Dizisi Final Mi Yapıyor? Editör

FOX TV’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam romantizm ve komedi yüklü bölümleriyle seyirciden tam not almayı başardı. Peki, Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman final yapacak? 

Yaz sezonunun en iddialı dizilerinden birisi olmayı başaran Aşk Mantık İntikam yeni bölümleriyle ekranlarda tam gaz ilerlemeye devam ediyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Melisa Döngel ve Burak Yörük’ün başrollerini paylaştığı dizi Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlandı. Romantik komedi türünde ilerleyen yapım Cuma akşamları ekrana geliyor. Yüksek reyting oranları ile göz dolduran Aşk Mantık İntikam dizisi kış sezonunda da yayınlanacak. Sadece ülkemizde değil, yurtdışında da geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

Aşk Mantık İntikam Dizisi konusu nedir?

Esra ve Ozan aynı mahallede büyümüştür. Esra’nın anne ve babası aşk evliliği yapmıştır. Babası hayalperest olduğu için annesi çok acı çekmiştir. Esra, aşka karşı daima mesafeli yaklaşmıştır. Bu yüzden Ozan ile evlenmeye karar verir. Ozan ise Esra’ya küçük yaşlarından itibaren aşıktır. Esra ile evlenmek yaşamının dönüm noktası olur. Zorlu bir evlilik  sürecinin ardından aniden boşanma kararı alırlar. Esra, boşanmanın ardından Ozan’a hiç aşık olmadığını söyler. Ozan’ın kalbi paramparça olmuştur. İşinde yükselmek ve Esra’dan intikam almak için çok çalışır. Tesadüf eseri yolları yeniden kesiştiğinde her şey oldukça farklı olacaktır. Ozan, Çağla ile evlenir. Çınar ise Esra’ya aşık olur. Ozan, Esra’nın kendinden neden ayrıldığını öğrenir. Bebeklerini kaybettikleri haberi yeni bir yıkımı yanı sıra getirir. Ozan, Esra’nın kalbini kazanmak için her yolu denemeye kararlıdır. Esra, Çınar’ın güvenilir ve ilgili olmasından etkilenmiştir. Ozan ve Çınar arasında tercih yapması gerekir.

Aşk Mantık İntikam ne zaman final yapacak?

Aşk Mantık İntikam dizisi yaz sezonu için hazırlanan dönemsel bir yapımdı. Lakin, yüksek reyting oranları ve seyircinin yoğun ilgisi sebebiyle kış sezonunda da yayınlanmasına karar verildi. Dizinin konusu belirli sınırlamalar içerisinde ilerlediği için ekran yolculuğunun uzun devam etmesi beklenmiyor. Aşk Mantık İntikam final bölümünün en geç Ocak ayında yayınlanması bekleniyor.

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm Fragmanı

Aşk Mantık İntikam dizisinde durumlar iyice karışmaya başladı. Esra Ozan'ın evine gidiyor, Ozan'ı beklerken karşısında ise Çağla'yı görür, aralarında çıkan tartışma neticesinde Çağla, Esra'yı itirek düşürür ve başı yere çarpar. Buradan sonra mevzular karışmaya başlar. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!