7 Ekim Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçlarını Büyük Yıkım Bekliyor!

Günlük burç yorumlarında Yengeç burcundakiler bugün bitsin dua edecekler. Yengeç burçlarını yıkım bekliyor. Kartlar onlar için hiç iyi açılmadı. Aslan burcunda olanlar pozitifliği üzerine çekmeye devam ediyor. Akrep, İkizler, Başak, Koç, Boğa, Terazi, Oğlak, Yay, Kova ve Balık burçları neler bekliyor.

7 Ekim Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçlarını Büyük Yıkım Bekliyor!
7 Ekim Günlük Burç Yorumları: Yengeç Burçlarını Büyük Yıkım Bekliyor! Editör

Yeniay enerjilerini hissetmeyen kalmamıştır sanırım. İçsel sıkıntılar, duygu durum bozuklukları, öfke patlamaları, bir kaşık su da boğma durumları vesaire vesaire...

O vakit iyi bir şey yap iyi olsun!

Beceremez misin?

7 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

♈ Koç Burcu: Kalp kırıklığı yaşamakta olan koçlar üçüncü kişiler yüzünden yara almışlar. Mücadele ettikleri , bu uğurda savaşın alasını verdikleri ve herşeye rağmen vazgeçmedikleri davalarıyla alakalı 'ben kazandım' diyebilirler. Mevcut ilişkiler daha sağlamlaşabilir. İlişkisi olmayan karizmatik biriyle tanışabilir.

7 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

♉ Boğa Burcu: Haberci rüyalar görmüş olabilirler. Mesajı iyi alsınlar. Pasif bir bekleyiş içinde olan boğalar karamsarlığa düştükleri, kaybettiklerini düşündükleri bir şahıs veya bir olayla alakalı uzak biyerden haber alabilirler. Duygusal başlangıçlar yapabilirler. Aşk kapılarını çalıyor , ben geldim diyen bu kişi duygusal, sezgisel, nazik biri.

7 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

♊ İkizler Burcu: Yeni başlangıç yapabilirler. Hazır olan projeleri ile alakalı artık adım atma zamanı. Maddi sorunlar sıkıntılar çözüme gidebilir. İki kişi iki olay arasında seçim yapmak mecburiyetinde kalabilir bazı ikizler. Fiziksel enerjileri yüksek. Yatırım düşünenler için olumlu enerjiler mevcut. Bire iki kazanabilirler.

7 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

♋ Yengeç Burcu: Yönlerini kaybetti yengeçler. Önlerini göremiyorlar. Maddi bir yıkım bekliyor onları. Ortaklığın ani ve hızlı biçimde sonlanması, büyük maddi bir kayıp, ikili ilişkilerde güç savaşları ve yine ayrılık. Mal mülk kaybı da yaşayabilirler. Maddi ve manevi zor bir süreç, her şeyle aynı anda sınandıkları bir savaşın içinde bulabilirler kendilerini. Evren yengeçlere 'biçtiğini beğenmiyorsan ektiğine bak' diyor.

7 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

♌ Aslan Burcu: Yine iyisin aslanım. Şans, kısmet, fırsat onlardan yana. Güzel haberler geliyor. Maddi gücü olan hemde cömert birinden destek görebilirler. Gündemlerinde parasal konular hakkında ilahi desteğinde işin içinde olduğu turnayı gözünden vurdun durumları var. İlişkisi olmayan aslanlar maneviyatı çok yüksek biriyle yolunuz kesişebilir.

7 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

♍ Başak Burcu: Çok çok keyifli başaklar. Artık zorlu karanlık yolu geçtiler ve aydınlığa çıkıyorlar. Ağızları kulaklarına varabilir çünkü güzel bir haber geliyor. İlişkiye başlamayı düşünenler var ise başla gelsin. Başı sonu mükemmel olur.

7 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Eski iş yerlerinden bir teklif alabilirler. Çok istedikleri bir eğitime başlama fırsatı oluşabilir. Aşk var terazilere. Kariyer hayatlarında terfi alanlar ayrıca zam alanlar olabilir. Sağlık sorunu yaşayanlar varsa iyileşme vakti onlar için. Planladıkları bir proje varsa o proje tutar! Maddi manevi kazançlı çıkarlar.

7 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

♏ Akrep Burcu: Emeklerinin karşılığı geliyor akreplere. Beklemede kaldıkları bir durumla veya bir şahısyle ilgili sürpriz bir haber alabilirler. Parasal konularda adil bir başlangıç yapabilirler. İlişkisi olmayan akrepler maneviyatı yüksek duygusal biriyle tanışabilir.

7 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

♐ Yay Burcu: Biraz depresif olabilirler, kötü rüyalar görmüş olabilirler. Umutsuzluk yaşıyor da olabilirler. Hayatlarını değiştirecek bir kişinin desteği ile son engeli de aşabilirler. Aslında şu anda her donanıma sahipler güçlerini kontrollü kullanırlarsa doğru zamanda doğru hamleyi yaparlar. Fırsatları iyi değerlendirebilen yaylar çok büyük bir başlangıç yapabilir.

7 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

♑ Oğlak Burcu: Bolluk bereket sevgi enerjisiyle güne başlıyorlar. Güzel haberler geliyor. Bir işi başarmanın keyfini yaşayabilirler. Hamile, bebek haberi alabilirler. İlişkisinde kararsız kalan oğlaklar ciddi bir beraberliğe adım atabilir.7

Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

♒ Kova Burcu: Otorite ile karşı karşıya gelecek kovalar. Sizi kendinize getirecek hazırlıksız bir olay yaşayabilirsiniz. Bazı kişilere karşı uyanık olun veya siz kurnazlık yapmayın. Bazı kovalar yaşamlarında parayı çok seven bir kadınla sorun yasayabilir.

7 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

♓ Balık Burcu: Yeni bir kararla harekete geçebilir balıklar. Maddi ve manevi anlamda İlahi bir el uzanıyor ilahi bir destek geliyor. Kimsenin kimseyi dinlemediği, herkesin boş boş konuştuğu bir kaosun içinden çıkacaklar. Araba yolculuğu gündemlerine gelebilir. Araba alım satım işleri olanlar olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!