16 Ekim Günlük Burç Yorumları: Balık, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Kariyer, Para Haberi var

16 Ekim 2021 günlük burç yorumlarında, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Yay Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu ve Balık Burçları dikkat.. Ay sabah 05:23 de Balık burcu seyrine başlıyor. Ay bu burçta rahattır. Mantıktan ziyade duygular ön plandadır. Sosyal ortamlarda, aile içi ve ikili ilişkiler de uyum hakimdir.

16 Ekim Günlük Burç Yorumları: Balık, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Kariyer, Para Haberi var
16 Ekim Günlük Burç Yorumları: Balık, Aslan, Akrep, Terazi, Yengeç, Kariyer, Para Haberi var Editör

Herkese Merhaba,

Ay sabah 05:23 de Balık burcu seyrine başlıyor. Ay bu burçta rahattır. Mantıktan ziyade duygular ön plandadır. Sosyal ortamlarda, aile içi ve ikili ilişkiler de uyum hakimdir. Daha kolay empati yapabilir, yardım konusunda daha cömert davranırız. Sanatsal yönümüz ortaya çıkar. Hayal gücümüzü daha verimli kullanabiliriz. Burcun yönetici gezegeni Neptün'ü de dikkate alırsak aldanma aldatılma durumları da olabilir, sezgilerinizde güçlü olacağından hislerinizi kullanın o halde. Sağlık olarak ayaklar ile ilgili hassasiyet oluşabilir.

O zaman; Neptün demişken Şiirlenelim Nazım Hikmet'den

"Seviyorum seni denizi ilk defa uçakla geçer gibi..

İstanbul’da yumuşacık kararırken ortalık içimde kımıldayan birşeyler gibi..

Seviyorum seni

Yaşıyoruz çok şükür der gibi.."

16 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Umulmadık bir haber alabilirler, teklif de gelebilir. Bir fırsat sunulacak kendilerine, küçük gibi görünen bu fırsat büyük menfaatler barındırıyor olabilir. Parasal konularda artış var. Ailece sevinecekleri bir durum yaşayabilirler ve kutlama yapabilirler. İlişkiler evliliğe gidebilir. İlişkisi olmayanlara duygusal bir prens geliyor bu kişi kaderiniz olabilir.

16 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Cesaretleri yükseliyor boğaların. Şu an her girişim için hazır hissediyorlar kendilerini. Gelen bir habere hazırlıksız yakalanabilirler. Bu haberle birlikte uzun bir yolculuğa çıkabilir bazıları. Uzak bir yerden beklenen kişi de gelebilir. İşle ilgili parasal konularla ilgili tuttuğunu koparabilir boğalar.

16 Ekim İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Her anlamda şans onlarla! Beklenen müjdeli haber gelebilir. Yaptıkları işle ilgili isimlerini duyurabilirler. Maddi anlamda beklenen parasal özgürlüğe kavuşabilirler. Emeklerinin karşılığını alacaklar. Hayatlarının her alanında doyuma ulaşıyor ikizler. Araba yolculuğu gündemlerinde. Araba alım satım işleri olanları da güzel sonuçlar bekliyor.

16 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Ruhsal olarak huzursuz yengeçler. Kaygı, korku yaşıyorlar. Maddi anlamda kendilerini güvenceye almak istiyor olabilirler. Toprakla ilgili alım satım işleri olanlara haber gelebilir. Maddi durumlarını dengeleyebilirler. Parasal konuda müjdeli bir haber alabilirler. Yüksek makam sahibi birinden beklenen yardım da ellerine geçebilir.

16 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Duygusal bir sonlanma yaşayabilirler. Kararsız kaldıkları iki şey arasında artık bir sonuca varabilirler. Yolun yarısını geçmişler her şey gün yüzüne çıkmış. Net bir yüzleşme yaşayarak rahatlığa erecekler. Bir bitiş çok güzel bir başlangıca sebep olabilir hayatlarında. İki kadın arasında kalacak bazı aslanlar.

16 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Umut ettikleri birşeyle ilgili mutlu olacaklar. Olmaz artık dedikleri ama yine de içten içe umut ettikleri bekleyişte kaldıkları kişi ve olaylara alakalı şans fırsat ayaklarına geliyor. Arkadaş ziyaretleri olabilir ve birlikte bir kutlama yapabilirler. Bazı başaklar yeni aşka yelken açıyor. İlişkisi olanlar nikah masasına oturabilir.

16 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Ekonomik konuda güçleniyor yaylar. Küçük gibi görünen fırsatlardan beklentilerinin de üstünde kâr edebilirler. İlahi destekte onlardan yana. Gelir artışı var. İşlerinde lider olabilirler. Kısmetli durumlar kişi ve olaylar içinde bulabilirler kendilerini.

16 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Uğraş verdikleri fedakarlık yaptıkları kişi ve olaylarla ilgili yorgun düşen terazilere şans geliyor. Kaybettikleri umutları yeniden yeşeriyor. Müjdeli haber alabilirler. Şu sıralar kıskanılıyorlar. Kendilerine gelen bir ödül var. Ruhsal, zihinsel ve dünyasal anlamda 'oh be buraya kadar' diyecekler.

16 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Fiziksel olarak enerjileri yüksek akrepler ruhsal olarak biraz depresif olabilirler, içsel sıkıntılar yaşıyor olabilirler. 'Mazeretim var asabiyim ben' hallerindeler. Fakat gelecek bir haberle birlikte kara bulutlar dağılabilir. Hazırda bekledikleri bir haberde gelebilir. Haneleriyle ilgili mutlu bir gelişme yaşayabilirler. Projesi olan akrepler varsa, o proje tutar!

16 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Yüzleri gülecek oğlakların. Beklentide olan oğlaklara güzel haberler geliyor. Maddi manevi değişim yaşayacaklar. Sağdan ve soldan ilahi destek var. Kendilerini engelleyen tüm sorunlardan kurtuluyorlar. Bazıları aşık olacak bazıları evliliğe gidecek. Hedeflerine ulaşıyorlar.

16 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: Eski düşünce kalıplarından sıyrılıp yeni düşünce bakış açısına alışmaya çalışan kovalar içsel bir aydınlanma yaşayacaklar. İnançları saf temiz enerjide şu an. Ve bununla birlikte istedikleri şeye evet diyor evren. Aşk, iş, para yada neyi diliyorlarsa kapılar açılıyor.

16 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Dört nala amaçlarına koşan balıklar sağlam temeller atacaklar. Kararlı, hırslı ilerlerken sabırlı da davranabilen balıklara ilahi koruma ve destek var. Yaşam enerjileriyle her sorunu al aşağı edebilecekler. Parasal olumlu enerjiler var. İlişkisi olmayan balıklara sadık bir eş geliyor. 

Sevgiler...

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!