11 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Akrep, Başak, Aslan, Balık, Koç burçları dikkat!

11 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Aşk Para, Araba, Kariyer, Ay Yay burcunda seyri sefasını sürerken yine neşeli, iyimser, enerjik, araştırmacı keşfe çıkmaya hazır haller içindeyiz. Günlük burç yorumunuz da dikkat etmeniz gerekenler var.

11 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Akrep, Başak, Aslan, Balık, Koç burçları dikkat!
11 Ekim 2021 Günlük burç yorumları: Akrep, Başak, Aslan, Balık, Koç burçları dikkat! Editör

11 Ekim Günlük Burç Yorumları: ! Akrep, Yay, Kova, Boğa, Aşk Para, Araba, Kariyer, Ay Yay burcunda seyri sefasını sürerken yine neşeli, iyimser, enerjik, araştırmacı keşfe çıkmaya hazır haller içindeyiz. Günlük burç yorumunuz da dikkat etmeniz gerekenler var.

Koç Burcu

Koç Burcu: Maneviyatı çok yüksek aynı zamanda duygusal bir kadından destek görebilirler. Yaşanan bir tartışma sonrası uzak kaldıkları biriyle barışma yaşayabilirler. Güzel müjdeli haberler alabilirler. İlişkisi olmayan koçlara beyaz atlı prens geliyor. Bitmiş bir ilişki de tekrar beraberliğe gidebilir.

Boğa Burcu

Boğa Burcu: Aşırı düşünceye dalmış boğalar. Motivasyon düşüklüğü yaşıyorlar. Maddi bir sıkıntı manevi bir durumla alakalı içe dönük boğalara sevinçli bir habere geliyor. Yüzleri gülecek. Olmasını istedikleri bir şeyin gerçekleşmesiyle beraber keyifleri yerine geliyor. Olgun aydın kişilerden nasihat alabilirler.

İkizler Burcu

İkizler Burcu: Umudu kestikleri yada olmaz artık diye düşündükleri bir durumla ilgili olumlu haber geliyor. Bolluğun bereketin başlangıcı olabilir bu haber. İş haberine bekleyenler sevinebilir. Uzaktaki bir sevgiliden geri dönüş olabilir. Yenir bir aşk da var ayrıca. Bazı ikizlere yüzük geliyor.

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu: Şanslı başlıyorlar haftaya. İlahi bir destek var. Maddi manevi olumlu gelişmeler ve başlangıçlar var. Parasal konularda haber bekleyenler sevinebilir. Bekledikleri kredi gelebilir. Çok güzel bir aşk var bazılarına. Eli bereketli duygusal kişiler olacak bu partnerler. Şanslı kısmetli durumlar gündemde.

Aslan Burcu

Aslan Burcu: İş ortamlarında yine aynı zamanda ikili ilişkilerinde bilmedikleri bir sırrı öğrenebilirler. Bu durum kadınlarla alakalı olabilir. Hazırlıksız yakalanacakları bu durum sonrası yalnız kalmak isteyebilirler. Bazı kişilere karşı temkinli olun. Yani düşmanı uzakta aramasınlar.

Başak Burcu

Başak Burcu: İş, kariyer, İkili ilişkiler açısından ani hızlı başlangıçlar yapabilirler. İşte terfi zam alabilirler. Enerji ve motivasyonları yüksek. Umulmadık ama güzel durumlar yaşayabilirler. Araba yolcuğu var bazılarına. Araba alım satım işleri olanlar sevinebilir. Yatırım yapmak isteyenler içinde kazançlı başlangıçlar görünüyor.

Terazi Burcu

Terazi Burcu: Dengeyi sağlayan terazilere maddi ve manevi tamamlanma zamanı. Parasal konularla ilgili olumlu haberlere geliyor. Hayal ettikleri bir şeye kavuşabilirler. İlişkisi olanlar ileriye taşımak isteyebilir. İlişkisi olmayan terazilere esmerim biçim biçim, ölürüm esmere için, alem bana düşmandır esmer sevdiğim için (: karizmatik bir esmer geliyor. Yurtdışı seyahat planı yapabilir bazıları. 

Akrep Burcu

Akrep Burcu: Kaygılı, korkulu olabilir akrepler. Maddi güvenceye almak isteyebilirler kendilerini. Yine parasal konularla alakalı tartışma yaşayabilirler. İkilemde kalabilirler, iki konu arasında seçim yapmak zorunda kalabilirler. Bazı akreplere maddi değeri yüksek bir teklif gelebilir. Bazılarına da kadınlardan destek var.

Yay Burcu

Yay Burcu: Yaylar dikkat! Adil olmayan bir durum yaşayabilirsiniz. Haksızlığa uğruyor yaylar! Ve ciddi bir kavganın içinde bulabilirsiniz kendinizi. Çok yakınınızda olan biri tarafından iş ortamı veya İkili ilişkiler içinde ihanete uğruyorsunuz. Sahterkarlıklar, rezillikler, samimiyetsizlikler dönüyor arkanızdan.

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu: Maddi konularla ilgili hızlı değişim ve gelişmeler yaşayabilirsiniz. Para yardımı istenebilir sizden. İlişkilerde kişi ve olayları dengelemeleri gereken bir zamanın içindeler. Ani kararlar alabilir bazı oğlaklar. İlişkilerde güç savaşları , hırs, dürtüsel durumlar yaşayabilirler.

Kova Burcu

Kova Burcu: Uzak bir yerden haber var kovalara. Güzel haberler geliyor. Maddi parasal konularla ilgili olumlu hareketlilik yaşayabilirler. Yeni başlangıçlar için gerekli  enerjiye güce sahipler. Deniz yolculuğu planı yapabilir bazı kovalar. Mecvut ilişkilerde kesin net kararlar alabilir bazıları. Kimileri içinde yer, şehir değişikliği olabilir.

Balık Burcu

Balık Burcu: Hayatlarındaki otorite dediğim dedik kişilerle kadın yada erkek bu kişilerle ilgili kendilerini kısıtlanmış engellenmiş hissedebilirler. Baba, Anne, Patron vesaire ilgili yine eli kolu bağlı kalma durumları olabilir. Balıklar maalesef psikolojik eziyet görüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!