15 Ekim Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar İçin Ayrılık Günü Yaklaşıyor…

15 Ekim 2021 burç yorumları, ay gezegeni Kova burcuna doğru ilerliyor, günlük işlerinizde ve çalışma ortamlarınızdaki insanlar ile aranızı iyi tutmaya çalışmalısınız. Yine duygulardan bağımsız yine soğuk muyuz ne? Öyle ya uzaklar için uzaklara gitmeye de gerek yoktu zaten.

15 Ekim Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar İçin Ayrılık Günü Yaklaşıyor…
15 Ekim Günlük Burç Yorumları: Bazı Burçlar İçin Ayrılık Günü Yaklaşıyor… Editör

Ay Kova burcunda seyrine devam ediyor.  Yine duygulardan bağımsız yine soğuk muyuz ne? Öyle ya uzaklar için uzaklara gitmeye de gerek yoktu zaten.

Bende;
Soğuk bir şiir ısmarladım  ikimize. ..

Ne çok yalnızız
Kalabalığın koynunda
Geçiyoruz birbirimizden
Kalp hizasında..
O susuyor
Ben susuyorum
Gündüzün tam ortasında...

15 Ekim Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: Şu sıralar baba, patron, eşle ilgili sorun yaşayanlar için değişim vakti. Bakış açıları değişebilir. Kendilerini aşırı derecede kısıtlayan durumlarla ilgili kabullenişe geçebilirler. Ve bu şekilde bir çok şeyin kendiliğinden değiştiğini, sorunun konunun olumluya gittiğini görebilirler. Kaybettikleri umutlarını geri kazanıyorlar.

15 Ekim Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Parasal bir mesele için harekete geçebilirler. İhtiyaçları olan gücü içlerinde hissedecekler. Maddi kazancı süreklilik gösterecek bir işe adım atabilirler. Başarıya yönelik yenilikler var. Dargın oldukları biriyle barışabilirler. Araba yolculuğu gündemde ve yine araba alım satım işleri olanların yolu açık. Aşk ilişkisine başlayabilir bazıları.

15 Ekim İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: Çok kararlı bir şekilde amacına yürüyen ikizlere güçlerine güç katacak çok hızlı bir haber geliyor. Beklenen para gelebilir. Projeleri kabul edilebilir. Başarı onlarla. Güç kontrol onlarda. İletişim seyahat konularında hareketlilik yaşayacaklar. Doğru yolda ilerliyorlar. Hava yolculuğu gelebilir gündemlerine gelebilir. Aşk, iş, para geliyor ikizlere.

15 Ekim Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Düşünceli yengeçler. Yalnız kalmak içlerine dönmek, dünya planından uzaklaşmak istiyorlar. Parasal konularda yeni başlangıçlar yapabilirler. Çok emek verdikleri davaları ile gücü kontrolü ele alabilirler. İkili ilişkilerinde fikir ayrılıkları yaşayanlar uzlaşıyor. Araba alım satım işleri olabilir. Olgun ve aydın kişilerden gelen nasihatlere dikkat. 

15 Ekim Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: İçsel korku, kaygı, endişe yaşıyor aslanlar. Hayatlarındaki kadın ve anne figürü ile ilgili sorunlar gündeme gelebilir. Aile içi sorunlar da yaşayabilirler. Anksiyete tetiklenebilir. Askıya aldıkları bir konuyla ilgili bekleyişte olan aslanlara bir fırsat geliyor. Bu fırsat bir kerelik bir şans, o nedenle iyi değerlendirsinler.

15 Ekim Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: İçlerinde fırtına kopuyor olabilir. Hangi yöne gideceklerini kime yelteneceklerini bilmiyor olabilirler. Yorgun hissediyorlar kendilerini. Buna rağmen mücadeleden vazgeçmeyen başakların önünde tek bir engel olabilir o nedenle vazgeçmesinler çabalarından, refaha ulaşacaklar. Bazı başaklar iş değişikliği bazıları da ev değişikliği yapabilir. Seyahate çıkabilir başaklar.

15 Ekim Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Aldıkları yeni kararlar olabilir. Gitmek istedikleri yön doğru taraf. Yollarının yönlerinin sonu selamet. Beklentilerinin de üstünde başarı, zafer vaat eden başlangıçlar yapabilirler. Beklenen maddi destek gelebilir. Gözler onların üzerinde olacak. Herkes tarafından duyulacak ses getiren bir eylem bir oluşum var yaylara. İlişkilerde sorunlar ortadan kalkıyor. İlişkisi olmayanlara karizmatik bir eş geliyor.

15 Ekim Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: Gönüllü esaret altında kalmış olabilirler. Harekete geçemeyen ilişkilerinde dengeyi kuramayan teraziler eski alışkanlık ve bağımlılıklarının tuzağına düşmesinler. Sorumluluklarından da kaçmak isteyebilirler. Kendilerine yalan söyleniyor olabilir. Aldanma aldatılmalar yaşıyor olabilirler. Araba alım satım işi olanlar dikkatli olsun kandırılabilirler. Yeni ilişkilerde karşılarındaki kişileri iki kere sorgulasınlar, bu kişiler doğru olmayabilir.

15 Ekim Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Değersizlik duygusu yaşıyor olabilirler. Maddi ve manevi verdikleri emeklerinin karşılığı samimiyetsizlik ve nankörlük olabilir. Çevrelerine karşı dikkatli olsunlar bir iftiraya uğrayabilirler. Yeni karar alacak olanlar hırsa kapılıp fevri davranmasınlar. Bu sıralar kurnaz kişilerle sınanabilirler.

15 Ekim Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: Dengelenmeye çalıştıkları maddi ve manevi konularla ilgili planlarını tamamlamış olabilirler. Güçlenme var. Sıkıntılı durumlardan kendi mücadeleleri ile kurtulacaklar. Beklenmedik para geçebilir ellerine. İstenilen bir şeyi elde edebilirler. İlişkilerde bağlar güçleniyor ve güçlü erkeklerden destek geliyor oğlaklara.

15 Ekim Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: Eski kişi ve durumlarla ilgili yeni olaylar gündemlerine gelebilir. Eski bir ilişki tekrar canlanabilir. Eski iş yerinden geri çağırılanlar olabilir. Parasal konularda yardım destek var. Beklenen para cömertçe gelebilir kendilerine. Ev yuva konularıyla ilgili olumlu durumlar yaşanabilir. Şanslı, bereketli, kısmetli ilişkilere başlayabilir bazıları.

15 Ekim Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Bağlı ve bağımlı kaldıkları bir konuyla alakalı kararsızlıklar yaşıyor olabilirler. İçsel bir aydınlanma yaşayacaklar. Doğru yolu bulabilecekler. Bazı balıklar yuva kurma kararı ve bununla ilgili güzel haberler alabilirler. İşle ilgili yine sevindirici haberler gelebilir. Yeni bir iş başlangıcı olabilir yada bunun kararı alınabilir. Çocuklarıyla ilgili sevinç yaşayabilir bazıları. Güzel haberler geliyor hanelerine.

Sevgiler..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!