8 Ekim Burç Yorumları: Bazı Tehlikeler Bekliyor

Ay 2,5 günlük Akrep burcu seyrine başlıyor. Derinlerde gezeceğiz, duygusal yoğunluk devrede. Kendimizi daha tutkulu, hırslı ve gergin hissedebiliriz. Kişi ve olaylara takıntılı şüpheci yaklaşabiliriz. Sezgiler güçleniyor. Hislerinizi kullanın size doğruyu söylüyor. Rüyalarınıza ayrıca dikkat edin ve not alın, rüyalarınız haberci rüyalar olacak.

8 Ekim Burç Yorumları: Bazı Tehlikeler Bekliyor
8 Ekim Burç Yorumları: Bazı Tehlikeler Bekliyor Editör

Ay 2,5 günlük Akrep burcu seyrine başlıyor. Derinlerde gezeceğiz, duygusal yoğunluk devrede. Kendimizi daha tutkulu, hırslı ve gergin hissedebiliriz. Kişi ve olaylara takıntılı şüpheci yaklaşabiliriz. Sezgiler güçleniyor. Hislerinizi kullanın size doğruyu söylüyor. Rüyalarınıza ayrıca dikkat edin ve not alın, rüyalarınız haberci rüyalar olacak. 

Ay Akrep dedik madem, namına yakışır bir söz bırakalım şuraya.

"Bir sen var senden içeri
Her ne arıyorsan oraya bak
Hakikat orda!"

8 Ekim 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Koç Burcu: iki konu iki kişi arasında kalabilirler. Ve buna bağlı kendilerini çaresiz, güçsüz, yetersiz hissedebilirler. Maddi konularda dengesizlikler yaşayabilirler. Plan yapan koçlar biraz dikkatli olsun. Eşle ilgili sorunlar gündemlerinde. Bazı koçlar aldatılıyor. Bu da sana yapılır mı be koçum.

8 Ekim 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Boğa Burcu: Yorulmadın mı? Yeterince yara aldın, öldün öldün dirildin. Bırak gitmesi gereken gitsin, bitmesi gereken bitsin. Kararlı ol ki yepyeni kapılar açılsın. Yeni bir ilişki, yeni bir iş var size. Aynı anda birkaç yerden iş haberi alabilirsiniz. Geçmişi bırakana gelecek güzellik vaad ediyor.

8 Ekim 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

İkizler Burcu: İçsel kaygı, korku, endişe yaşıyor ikizler. Anksiyete yaşayanlar olabilir. Biraz maneviyata yönelmeleri gerekiyor. Farklı olanı denesinler artık. İçsel ve dünyasal bir şeylerin dengelenmesi gerekiyor. Kadınlarla ilgili ve anneyle ilgili sorun yaşayabilirler. Gizli bir hastalığınız olduğundan şüpheleniyorsanız doktora gidebilirsiniz. 

8 Ekim 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Yengeç Burcu: Yengeçler yine bir kaosun içinde. Boş bir tantana, kimse kimseyi duymuyor herkes kendi çalıyor kendi oynuyor. Saklı kalmış durumlar yaşıyor olabilirler. Somut planlarıyla ilgili harekete geçmekte zorlanıyorlar. Hadi biraz cesaret! İkili ilişkilerinde tartışma yaşayabilirler.

8 Ekim 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Aslan Burcu: Nazara mı geldin aslanım? Kendini bir kavganın ortasında bulabilirsin. Bir karışıklığın içine sürükleniyorsun. Dikkatli ol uyanık ol. Hazırlıksız yakalanacağın bir durum var. Eski sevgiliyle karşılaşabilir haber alabilirsin. Anne yada çocuğu ile tartışabilir bazı aslanlar.

8 Ekim 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Başak Burcu: Vur bakalım turnayı gözünden! Para dersen para, iş dersen iş, aşk dersen aşk hepsi sana altın tabakta sunuluyor. Ey Allah'ın sevgili kulu; sağında ilahi destek, solunda ilahi destek. Her anlamda harika şeyler sana geliyor.

8 Ekim 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Terazi Burcu: ilişkilerde İkilemde kalıyor teraziler. Ruhsale olarak çalkantıdalar. Kararsızlık yaşıyorlar. Maddi ve manevi konularda otorite biri tarafından kısıtlanıyor engelleniyor olabilirler. İlişkisi olmayan teraziler kararları ben veririm diyen biriyle tanışabilir.

8 Ekim 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Akrep Burcu: Sağlam zeminde akrepler. Kararlı duruşlarını bozmazlarsa ve mücadeleden vazgeçmezlerse istediklerini elde edecekler. Yeni bir aşk var akreplere, ruh eşleri ile karşılaşabilirler. İşte terfi geliyor. Sağlık sorunu olanlara iyileşme vakti.

8 Ekim 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Yay Burcu: Enerjileri yüksek yayların. Ses getirecek bir iş teklifi alabilirler. Ses getirecek bir ilişkiye de başlayabilirler. Kıskanılıyorsunuz! Gözler sizin üzerinizde. Yatırım düşünenler için para size akar. Zafere yürüyor yaylar.

8 Ekim 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Oğlak Burcu: İkili ilişkilerinde dengeleniyor oğlaklar. Kararsız yaşadıkları bir durumla ilgili doğru seçimi yapabilecekler. Bazı oğlaklar yeteneklerini maddi fırsata çevirme fırsatı yakalayacak. Eskiden beraber iş yaptıkları birinden teklif alabilirler. İlişkisi olmayan oğlaklara becerikli, sanatsal yeteneği olana partner geliyor.

8 Ekim 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

Kova Burcu: Yürü be kim tutar seni! Bir hayalleri gerçek oluyor. Maddi manevi murada eriyorlar. Bazı kovalar kendi işini kurabilir. Yeni bir Aşk var! Bazılarına evlilik teklifi geliyor. Parasal konularda destek var. Seviniyor ve seviliyor kovalar. Yurt dışı seyahatleri gündeme gelebilir 

8 Ekim 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

Balık Burcu: Hedefine doğru ve kesin kararlılıkla giden balıklar artık bir tamamlanma sürecine giriyorlar. Maddi parasal destek gelebilir. Evlilik teklifi yolda balıklara. İkili ilişkilerde sağlam temeller atılabilir. İş kariyer anlamında terfi var.

Sevgiler..

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!