O Ses Türkiye'de Hadise'nin Yerine Gelecek İsim Belli Oldu

TV8'nin ekranlarının reyting rekortmeni O Ses Türkiye yeni sezon bölümleriyle ekrana dönmeye hazırlanırken jüri kadrosunda değişiklikler yapılacağı açıklandı. 2. Sayfa programına konuk olan Medya Patronu Acun Ilıcalı, Hadise'nin yeni sezonda O Ses Türkiye'de yer almayacağını söyleyerek yerine Oğuzhan Koç ile görüşmelere başladığını açıkladı.

O Ses Türkiye'de Hadise'nin Yerine Gelecek İsim Belli Oldu
O Ses Türkiye'de Hadise'nin Yerine Gelecek İsim Belli Oldu Editör

TV8'in Medya Patronu Acun Ilıcalı, kendi kanalında yayımlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına konuk oldu. Yeni sezonda O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda değişiklikler yapacağını açıklayan Acun Ilıcalı, kafasından geçen ismi de açıkladı.

"HADİSE YENİ SEZONDA  JÜRİ DE OLMAYACAK"

2011 senesinden bu yana O Ses Türkiye'nin jüri kadrosunda yer alan Hadise'nin yeni sezonda olmayacağını açıklayan Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye'yi ikiye ayırdık. Bir de 'O Ses Rap' var. Hadise'de orada. Şarkıcı Hadise son derece başarılı oldu hem de program son derece başarılı oldu. Şimdi Hadise'yi O Ses Rap'te düşündüğünü açıkladı. Bir taraftan O Ses Türkiye için Hadise'nin yerine yeni birini düşünüyoruz. Hadise'nin yerini doldurmak pek kolay olmayacağını" açıkladı.

"ŞARKICI OĞUZHAN KOÇ'U O SES TÜRKİYE'YE YAKIŞTIRIYORUM"

Yeni sezon jüri kadrosu için kafasında ki isimden bahseden Acun Ilıcalı, "O Ses eğlenceli olmak mecburiyetinde. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz. Jüride Beyaz olacak diye düşünüyoruz. Oğuzhan Koç ailemizden biri onunla konuşuyoruz, yakıştırıyorum O Ses Türkiye'ye" diye konuştu.

Başarılı şarkıcı Oğuzhan Koç, önceden TV8'de Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile 3 Adam isimli programı sunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!