29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Değişim Zamanı

29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Boğa, Aslan, İkizler ve Akrep Burçları Yarına Dikkat Sıkıntılı Bir Gün Olacak… 29 Eylül burç yorumlarının merkezinde Merkür ve Plüton arasındaki sert görünümün etkileri bulunuyor. Merkür Retrosu’nun etkileri ise devam ediyor. 29 Eylül burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor?

29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Değişim Zamanı
29 Eylül 2021 Günlük Burç Yorumları: Değişim Zamanı Editör

29 Eylül burç yorumlarının merkezinde Merkür ve Plüton arasındaki sert görünümün etkileri bulunuyor. Merkür Retrosu’nun etkileri ise devam ediyor. 29 Eylül burç yorumlarına göre hangi burcu neler bekliyor? Merkür en çok hangi burçları etkisi altına alacak?

29 Eylül 2021 Koç Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosunun etkisi ile ekonomik problemlerin derinleşmeye başladığı hissedilecektir. Beklenmedik alanlarda maddi giderler açığa çıkabilir. Özellikle evle ilgili harcamalarda dikkatli davranılması, ev ekonomisinin doğru hesaplanması gerekebilir. İkili ilişkiler açısından ise verimsiz ve zor bir gün yaşen temelcaktır. Sinirlerinizin gerildiğini hissedebilirsiniz.

29 Eylül 2021 Boğa Burcu Günlük Yorumu

Toprak grubu burçlarının ana özelliği mantıklarının sesini kuvvetli bir biçimde duymalarıdır. Bir süredir hayatın olumlu yönlerine odaklanma ihtiyacı hissetmiş olsanız da mantığın gücü geri geldi. Hayal kurmak yerine gerçeklerin peşinden gitmeye kararlı olacaksınız. Lafta kalan hiçbir eylemin peşinden gitmeyeceksiniz. Bu durum ilişkilerinize yeni bir boyut kazandıracaktır.

29 Eylül 2021 İkizler Burcu Günlük Yorumu

Duygusal açıdan sınandığınızı hissedebilirsiniz. Duygularınızı uç noktalarda yaşayacağınız için tepkileriniz de sert olacaktır. Özellikle aşk ve ilişkiler alanında gerginlikler meyden temel gelebilir. Birlikte olduğunuz insen temel karşı suçlayıcı pozisyonda yer alabilirsiniz. Duygusal kırılma anları ortaya çıkabilir. Kararsız kaldığınız her an problemleriniz de büyümeye devam edecektir.

29 Eylül 2021 Yengeç Burcu Günlük Yorumu

Sosyal hayatınızdaki çeşitlilik sebebi ile yeni tecrübelere kucak açabilirsiniz. Yeni insanlar ile tanışmak, farklı ortamlara girmek ve denemediğiniz aktivitelere yönelmek önceliğiniz olacaktır. Hoşlandığınız biri var ise duygularınızı açmak isteyebilirsiniz. İlişkisi bulunan Yengeç burçları ise sabırlı olmaya çalışmalıdır. Duygusal konuşmaların ağırlığı altında ezilebilirsiniz. Kava ve gerginlikten beslenmek yerine çözüm merkezli ilerlemelisiniz.

29 Eylül 2021 Aslan Burcu Günlük Yorumu

Sosyal ilişkilerinizdeki kuvvetli yanların ortaya çıkacağı bir gün olacaktır. Günün ilk yarısında enerjinizin yüksek olduğunu hissedeceksiniz. İş yoğunluğu ve çalışma temposunun artmasından dolayı memnuniyet duyabilirsiniz. Her şeyi olumlu yönü ile görme eğilimi gösterebilirsiniz. Güneş ve Neptün arasındaki etkileşimden kaynaklı olarak sevgiye duyduğunuz ihtiyaç artabilir.

29 Eylül 2021 Başak Burcu Günlük Yorumu

Kariyer ve iş alanındaki yükseliş aynı hızla devam ediyor. Kariyerinizde önemli bir noktaya ulaştığınızı fark edebilirsiniz. Bu durum özgüvenin yükselmesine yardım edecektir. Parasal konularda elinizin güçlenmesi yaşama bakış açınızı ve ilişkilerinizi etkileyebilir. Gezip görmek için daha hevesli bir konuma geleceksiniz. İlişkiler konusunda mesafenizi muhafaza etmeye özen göstermeniz gerekebilir.

29 Eylül 2021 Terazi Burcu Günlük Yorumu

Merkür Retrosunun Terazi burcunda gerçekleşmesinin etkileri olacaktır. Terazi burçları açısından şanslı ve verimli bir dönem başladı. Yaptıkları işlerin reklamını ve lansmanını gerçekleştirmeleri gerekebilir. Kimseden onay beklemeden yürüttükleri çalışmaların takdir edilmesi için çaba göstermeleri yararlı olacaktır. Ego savaşlarının ortaya çıkabileceği anlar yaşanabilir.

29 Eylül 2021 Akrep Burcu Günlük Yorumu

Aile bireyler ile ilişkilerindeki sorunlar en temel gündem maddesi haline gelecektir. Özellikle ortak para alanında can sıkıcı durumlar yaşen temelbilir. Güne gergin bir başlangıç yapma ihtimalleri bulunuyor. Hırslarının kurbanı olmamak için sabırlı ve kontrollü şekilde ilerlemeye odaklanmaları yararlı olacaktır. Çevrelerindeki insanların tavsiyelerine karşı direnç gösterme eğilimi göstermeye meyilli olacaklar.

29 Eylül 2021 Yay Burcu Günlük Yorumu

Psikolojik olarak çok büyük bir açmazın içerisinde bulunan Yay burçlarının dikkatli adımlar atması gerekmektedir. Karamsarlığı beslemek yerine olumluya yönelmeleri gerekebilir. Özellikle finansal konulardaki problemlerine çözüm üretmeye odaklanmaları iyi olacaktır. Enerjilerinin yükselmesine yardım edecek aktivitelere yönelmek isteyebilirler. Değişim için harekete geçme zamanı geldi.

29 Eylül 2021 Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Huzur arayışının hız kesmeden devam ettiği yoğun ve stresli bir gün yaşanacaktır.  Merkür Retrosu geçmişte yaşanan ilişkilerin yeniden canlanmasına sebep olacaktır.  Özeleştirinin yerini suçlamalar alabilir. Pişmanlık duyduğunuz konular hakkında harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bu süreçte radikal kararlar almamaya ve hayatın akışına uygun biçimde hareket etmeye odaklanmalısınız.

29 Eylül 2021 Kova Burcu Günlük Yorumu

İş ortamındaki rekabetin artmaya başladığını hissedebilirsiniz. Özellikle iş arkadaşlarınız ile aranızdaki problemlerin büyümeye başlaması stresi körükleyecektir. Dedikodu ve ihanetlere karşı hazırlıklı olmanız gerekebilir. Mümkünse gergin ortamlardan uzaklaşmaya çalışmalısınız. Ani kararlar almadan önce düşünmeye ve sorgulamaya odaklanmanız gerebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığı anlarda çileden çıkma ihtimaliniz bulunuyor.

29 Eylül 2021 Balık Burcu Günlük Yorumu

20 Ekim’e kadar sürecek olan Merkür Retrosundan en fazla etkilenen burç Balık olacaktır. Duygusal açıdan kendinizi yalnız ve kırılgan hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizi toparlamakta güçlük yaşayabilirsiniz. Günün ikinci yarısında karşınıza önemli sorunlar çıkabilir. Kendinizi ifade ettiğiniz anlarda sabırlı olmaya çalışmalı ve tüm köprüleri yakacak hamlelerden kaçınmalısınız. Finansal olarak yaşamakta olduğunuz problemlerin çözüme ulaşması için daha fazla sorumluluk almanız gerekebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!