5 Altcoin İçin Uyarı Geldi! Avax, Link, Mina, Elrond, Dot Ciddi Seviyelere Gelebilir

Kripto para uzmanları, bugünlerde başlıca kripto para sistemlerine odaklanmış durumdadır. Yapılan açıklamalara göre, toplamda 5 adet coin için Ekim ayı bir fırsat olarak görülmektedir. Uzmanlara göre Ekim ayı içerisinde bazı kripto para sistemlerinin zirve noktasına geleceği düşünülüyor!

5 Altcoin İçin Uyarı Geldi! Avax, Link, Mina, Elrond, Dot Ciddi Seviyelere Gelebilir
5 Altcoin İçin Uyarı Geldi! Avax, Link, Mina, Elrond, Dot Ciddi Seviyelere Gelebilir Editör

Özellikle bazı altcoin sistemleri, son dönemde hatırı sayılır bir artış yakaladılar. Ekim ayında patlama yapacak kripto para sistemlerinden birinin ‘’LINK’’ olabileceği konuşulmaktadır. Alanında öncü markalardan biri olduğu iddia edilen bu kripto para sistemi için Ekim ayının boğa sinyalleri başladı bile.

Polkadot tarafında gerçekleşen sert yükselişin bu kripto para birimi için de geçerli olacağı tahmin edilmektedir. Bu sayede fiyatının tam 60 dolar seviyesine geleceği tahmin edilmektedir. Fakat bu durumla ilgili net bir tahmin yürütmenin şu anda zor olduğu da belirtilmektedir.

Elrond Zirve Yapabilecek Coinler Arasında Yer Alıyor

Kripto para piyasası, bugünlerde müthiş bir değişim geçiriyor. Bu durum, bazı kripto para sistemleri için dip noktayı gösterirken bazıları için zirve sinyallerini vermeye başlıyor. Analistler tarafından yapılan son açıklamalara göre Elrond, zirve yapabilecek coin grupları arasında bulunmaktadır.

Elrond, yalnızca 62 gün içinde coin tarihinin en yüksek seviyelerine erişti. Bu durum, Elrond birimini kısa süre içerisinde en çok merak edilen kripto varlık haline getirmiştir. Ekim ayı içerisinde Elrond için yapılan tahminlere göre 2 bin 500 dolar seviyelerine gelebileceği tahmin edilmektedir.

AVAX VE MINA Rağbet Görmekte Olan Kripto Birimleri Arasında Yer Alıyor

Uzmanlara göre AVAX ve MINA birimleri de Elrond kadar rağbet görmekte olan kripto sistemleri arasında bulunmaktadırlar. Özellikle AVAX, kurumlarla yapmış olduğu işbirliğiyle sahiplerine güven vermektedir. Eğer satışlarında öngörülemeyen bir patlama yaşanmazsa bu kripto birimin Ekim ayında yükselmesi tahmin ediliyor. Ayrıca önümünzdeki bir aylık süreçte çok fazla satış olması da beklenen bir durum değil.

Fakat bilindiği gibi kripto dünyasındaki her olay, Bitcoin birimi ile ilişkilendirilmiş durumdadır. Hal böyle olunca Bitcoin tarafında bir düşüş olursa tüm bu birimler içinde yükseliş sansı pek muhtemel görünmüyor. Bu sebeple kripto para liderini daima ayakta tutmak bir hayli önemli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!