Apple büyük şok! Kripto para yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor...

ABD'nin Maryland eyaletinde ikamet eden ve tam zamanlı bir siber güvenlik BT uzmanı olan Hadona Diep, Apple Inc'e toplu dava açtı.

Apple büyük şok! Kripto para yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor...
Apple büyük şok! Kripto para yatırımcıları dikkat! Bu haber sizi ilgilendiriyor... Editör

ABD'nin Maryland eyaletinde ikamet eden ve tam zamanlı bir siber güvenlik BT uzmanı olan Hadona Diep, Apple Inc'e toplu dava açtı. Şirketin App Store'da "kötü amaçlı bir uygulama" yetkilendirdiğini ve sürdürdüğünü iddia ediyor. suç faaliyetinin bilinmesine rağmen. Ayrıca şirket, mali bilgilerinin ele geçirildiğini kendisine ve sınıf üyelerine bildirmedi.

Dava, “Davacı, Apple'ın uygulamaları App Store'da izin vermeden önce kapsamlı bir şekilde incelediğini bildiği veya en azından bildiğini düşündüğü için, Davacı Toast Plus olarak bilinen uygulamayı Apple App Store'dan Mart 2020'de veya yaklaşık olarak 2020'ye indirdi.

Davacı, "Toast Plus, adları benzer olduğundan ve App Store'daki uygulama için kullanılan logo aynı veya neredeyse aynı olduğundan, tanınmış bir kripto para cüzdanı olan Toast Cüzdanının bir versiyonuydu."

Ocak 2018 yılında davacı 474 hakkında transfer XRP Rippex denilen güvenli bir kripto cüzdanına kripto değişimi Bittrex dan. Bununla birlikte, Rippex bir ay sonra kapandı, böylece davacı güvenli cüzdan aracılığıyla paralarına erişti ve "özel XRP anahtarını veya bir tohum cümlesini 2021 Mart'ında Toast Plus'a bağladı. "

Davacı XRP'yi bir yatırım olarak tutmayı ve aktif olarak ticaret yapmamayı amaçladığından , tohum ifadesini girdikten sonra Toast Cüzdan Plus uygulamasını kontrol etmedi. Davacı, Ağustos 2021'de Toast Plus'taki hesabını kontrol etti ve cüzdanında XRP olmadığının yanı sıra hesabının 3 Mart 2021'de 'silindiğini' keşfetti 

Diep konuyu araştırmaya başladı ve “Toast Plus aslında meşru Toast Cüzdan uygulamasının bir versiyonu değildi, bunun yerine tüketicilerin kripto para birimini elde ederek yalnızca kripto para birimini çalmak amacıyla oluşturulmuş bir “sahtekarlık” veya “kimlik avı” programı olduğunu keşfetti. hesap bilgileri ve daha sonra aynı bilgileri bilgisayar korsanlarının kişisel hesaplarına yönlendirme.

Davacı, Apple'ın Bilgisayar Dolandırıcılığı ve Kötüye Kullanımı Yasası, Elektronik İletişim Gizliliği Yasası, Maryland Kişisel Bilgilerin Korunması ve Tüketicinin Korunması Yasaları ve her eyaletin Kişisel Bilgilerin Korunması ve Tüketicinin Korunması Yasaları dahil olmak üzere bir dizi yasayı ihlal ettiğini iddia ediyor.

Davacı, kendisine ve sınıfa "yasaların izin verdiği azami ölçüde" "yasal, fiili veya tazmin edici zararların ödenmesini" istemektedir. Ayrıca, “sınıf temsilcisi olarak hizmet etmek için makul bir tazminat” ve “mahkeme öncesi ve sonrası yasal oranda faiz” ve “mahkemenin adil ve uygun gördüğü herhangi bir ek rahatlama” talep ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Survivor Yunus Emre'nin eşi bebeğini kaybetti
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!
Kızılcık Şerbeti Dizisinde Doğa'ya Partner Geliyor..!